Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Επιστολή παραίτησης της Προέδρου του Φιλοζωικού Σωματείου Βόρειας Εύβοιας "ΗΡΑ"

Λίλα Ευθυμιοπούλου: Θα συνεχίσω τον μοναχικό και δύσκολο δρόμο του εθελοντισμού και δεν θα πάψω να είμαι η φωνή των αδέσποτων 
Με το σημερινό δελτίο τύπου εγώ η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΗΡΑ» Λιλα Ευθυμιοπούλου θέλω να δηλώσω προς όλα τα ΜΜΕ και προς τους δημότες των Δήμων Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου - Λίμνης- Αγ. Άννας την παραίτηση μου από την θέση της Προέδρου από το Φιλοζωικό Σωματείο Β. Εύβοιας «ΗΡΑ». 
Σήμερα αναγκάζομαι να αποχωρήσω εξαιτίας του βρώμικου πολέμου που δέχομαι εδώ και καιρό. 


Το «ΗΡΑ» μέσα σε ένα χρόνο με ελάχιστη βοήθεια από τους Βόρειο - Ευβοιώτες και με μηδενική βοήθεια από τους Δήμους έκανε μεγάλο έργο. Ορισμένοι όμως δεν θέλουν να το δουν και μας απαξιώνουν! 

Σας δηλώνω ότι θα συνεχίσω τον μοναχικό και δύσκολο δρόμο του εθελοντισμού και δεν θα πάψω να είμαι η φωνή των αδέσποτων. Λυπάμαι μόνο γιατί ακόμα και άτομα του «ΗΡΑ» στάθηκαν απέναντι μου. 

Το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «ΗΡΑ» υπήρξε ένα Σωματείο με διαφάνεια. Ένα Σωματείο που εναντιώθηκε στις κακοποιήσεις και στα φολιάσματα με καταγγελίες και μηνύσεις. 

Εδώ και μια εβδομάδα τα σκυλιά που φιλοξενούσα προς υιοθεσία μετά το φόλιασμα της Κανέλας και του Κρόνου στην αυλή μου μεταφέρθηκαν από ιδρυτικό μας Μέλος εκτός Εύβοιας σε ιδιόκτητο χώρο. 

Εύχομαι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑ» να σταθεί στο ύψος που του αρμόζει και να είναι η αυστηρή φωνή των αδέσποτων και κακοποιημένων ζωών. 

Η σελίδα του Σωματείου στο facebook θα παραμείνει ως ενημερωτική και φωνή των αδέσποτων της Βόρειας Εύβοιας.

Θα παραμείνει στη μνήμη της «ΗΡΑΣ»που ήταν το κίνητρο για την ίδρυση του Σωματείου και κάθε αδικοχαμένου αδέσποτου από τα φολιασματα στη Βόρεια Εύβοια. 

Ευχαριστώ πολύ όσους μας στήριξαν στα περιστατικά που αντιμετωπίσαμε και θα τους παρακαλέσω να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας!

 Η Πρόεδρος
 Λίλα Ευθυμιοπούλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...