Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Εύβοια

Σήμερα Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Εύβοια, στο εκλογικό κέντρο της Χαλκίδας (Φαρμακίδου 2). Όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, έτσι και στην Εύβοια, το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α εκφράζει την ελπίδα του κόσμου για Ανατροπή, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και Αξιοπρέπεια, που θα φέρει η Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Ελλάδα.

Τις εργασίες άνοιξε ο Θοδωρής Ρουμελιώτακης, μέλος της Κ.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Γραμματέας της Ν.Ε. Εύβοιας, ο οποίος παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές για τον Νομό της Εύβοιας, τονίζοντας ότι το ψηφοδέλτιο της Εύβοιας αποτελείται από ανθρώπους που έχουν αγωνιστεί και έχουν αποδείξει με την ως

τώρα πορεία τους τόσο την ποιότητα όσο και τη φερεγγυότητα τους, είναι έτοιμοι να εκπροσωπήσουν τον ελληνικό λαό στο κοινοβούλιο και να παλέψουν για την αλλαγή και την ανατροπή που η κοινωνία μας θέλει.


Οι υποψήφιοι αλφαβητικά είναι: 


ΑΚΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

Αντιπρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς 30 χρόνια συνδικαλιστής εκπαιδευτικών(πρόεδρος ΕΛΜΕ Εύβοιας-γρ. ΝΤ ΑΔΕΔΥ) Γραμματέας ΝΕ ΣΥΝ -μέλος ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας. 


ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

Eίναι εκπαιδευτικός και υπηρετεί στο Γ Ε Λ Μαντουδίου. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Μπόλη Ελευθερία. Μαζί απόχτησαν τρείς θυγατέρες. Στα φοιτητικά του χρόνια πήρε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα και στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε από τις γραμμές του ΚΚΕ. Διετέλεσε γραμματέας τη Οργάνωσης Ενιαίου Συνασπισμού Λίμνης και μέλος της Ν.Ε. Είναι ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στην ΕΛΜΕ. Διετέλεσε 1992-΄94 σύμβουλος στο Δήμο Λίμνης.Σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος Μαντουδίου -Λίμνης -Αγίας Άννας. 


ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 

Διετέλεσε βουλευτής Εύβοιας του Συνασπισμού την περίοδο 1996-2000. Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας (2004-2010) και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (1998-2013). Επανεκλέχτηκε βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ-E.K.M στις εκλογές της 6ης Μαΐου-17ης Ιουνίου 2012. Συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης& Τροφίμων της Κ. Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας στις εκλογές το 2014. 

ΚΑΡΑΠΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Νεοχώρι του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Εργάζεται στα ΕΛΤΑ στο κατάστημα Αλιβερίου. Είναι Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Εργαζομένων ΕΛΤΑ του Ν.Ευβοίας. Μέλος της Γραμματείας της Δημοτικής Παράταξης «Ανατροπή Νέα Αρχή» και μέλος της Οργάνωσης Μελών Συριζα Κύμης-Αλιβερίου. 

ΖΩΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ- ΓΚΙΚΑ 

Γεννήθηκε το 1957 από γονείς εργάτες γης στη Χαλκίδα και ζει στην πόλη της από επιλογή. Είναι παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό Παρασκευά Γκίκα. Ασχολείται με τον πολιτισμό στην πόλη και το νομό. Πολλά χρόνια αγωνίζεται μέσα από την Αριστερά και σήμερα είναι μέλος της Ν.Γ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Επίσης είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ <<ΘΕΑΤΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ>> και άνεργη 

ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 

Γεννήθηκε το 1967. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Χαλαστή και έχουν 2 αγόρια. Αποφοίτησε από το νυχτερινό λύκειο Χαλκίδας. Εργάζεται στα Τσιμέντα Χαλκίδας από το 1982 και είναι μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων των Τσιμέντων. Έχει διατελέσει 10 χρόνια πρόεδρος σωματείου χειριστών Εύβοιας, είναι μέλος της διοίκησης του εργατικού κέντρου Εύβοιας από το 2006 και από το 2009 ως σήμερα είναι Πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Εύβοιας. Κατεβαίνει στις εκλογές της 25/1/15 ως συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ 

Δικηγόρος- Κοινωνιολόγος. Κατάγεται από τον ΟΞΥΛΙΘΟ. Ο πατέρας του Δημήτρης Πανταζής γεννήθηκε στη ΣΚΥΡΟ. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Γκάνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Εργάζεται ως δικηγόρος και καθηγητής εδώ και 25 έτη. Πολιτεύεται για πρώτη φορά. 

ΣΙΟΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ 

Γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1956. Παντρεμένος με τρία παιδιά Καθηγητής Μαθηματικών σήμερα δ/ντης Γυμνασίου Βασιλικού Χαλκίδας. Εντάσσεται στην «ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος», μετέπειτα στο ΚΚΕ Εσωτερικού. Διετέλεσε Γραμματέας της Πολ. Κίνησης Χαλκίδας του Συνασπισμού. Σήμερα συντονιστής Πόλης του ΣΥΡΙΖΑ. Μέλος της ΕΛΜΕ Εύβοιας και στο Νομ. Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, εκπροσωπος των εκπ/κών στο ΠΥΣΔΕ Εύβοιας και στο ΑΠΥΣΔΕ Στερεάς Ελλάδας. Σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος Χαλκίδας με την παράταξη Ρεύμα Ανατροπής. 

Το Γραφείο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...