Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση στήριξης στο ΚΚΕ από τον Βαγγέλη Κιούση

Όταν ξεκίνησα να γράφω αυτές τις λίγες γραμμές αισθάνθηκα πολύ μικρός εγώ να στηρίξω ένα Κόμμα που κουβαλάει στις πλάτες του τα όνειρα και τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού.

Μέσα από αυτές τις γραμμές θέλω να εκφράσω τη στήριξή μου στο ΚΚΕ, αλλά και την αντίθεσή μου στην καθημερινή εξαθλίωση που όλοι μας βιώνουμε.

Τη στιγμή που η αστική τάξη συσσωρεύει αμύθητο πλούτο από την εκμετάλλευση του λαού μας, τα πολιτικά κόμματά της, για άλλη μια φορά, προσπαθούν να πάρουν την ψήφο του λαού κρύβοντας την αλήθεια για την επόμενη μέρα των
εκλογών. Την αλήθεια ότι όποιος και να πάρει τη σκυτάλη από τα κόμματα της ευρω-λαγνείας, είτε είναι η ΝΔ είτε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ξεκινήσει από την ίδια αφετηρία με τον ίδιο προορισμό. Την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου, που θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια για τις λαϊκές οικογένειες.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που εναντιώνεται και αγωνίζεται με συνέπεια και συνέχεια, μέσα κι έξω από τη Βουλή, για να ανατραπεί αυτή η αλήθεια, για να μην πληρώσει για άλλη μια φορά ο λαός μας το μάρμαρο.

Την ίδια στιγμή κι ενώ πυκνώνουν τα επικίνδυνα σύννεφα του πολέμου πάνω από την περιοχή μας, τα αστικά κόμματα, κάτω από την καθοδήγηση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, αναθέτουν στις Ένοπλες Δυνάμεις ρόλους καταστολής και κατοχής, με τη συμμετοχή τους σε αποστολές εκτός συνόρων. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που ζητά άμεση αποδέσμευση από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και τους πολεμικούς σχεδιασμούς τους. Για να μη ματώσει ο λαός μας, να προφυλαχθεί η ειρήνη στην περιοχή μας.

Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε την τεράστια δύναμη που έχουμε, να πετάξουμε από πάνω μας τα ψεύτικα διλήμματα, τις προκαταλήψεις και το φόβο. Στηρίζω το ΚΚΕ, γιατί ένα ισχυρό ΚΚΕ αποτελεί εγγύηση και δύναμη της λαϊκής αντίστασης ενάντια στα σχέδια της πλουτοκρατίας



Βαγγέλης Κιούσης, επισμηναγός ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...