Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ποιοι είναι οι δυο νεοεκλεγέντες βουλευτές Ευβοίας

Ποιοι είναι οι δυο νεοεκλεγέντες βουλευτές Ευβοίας που θα εκπροσωπούν την Εύβοια στο κοινοβούλιο:
Γιώργος Ακριώτης 
Γεννήθηκε στους Καθενούς Εύβοιας και κατοικεί στη Χαλκίδα. Είναι έγγαμος με δυο παιδιά. 
Είναι Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας  από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου το 2014. 

Για 30 χρόνια συνδικαλιστής των εκπαιδευτικών (πρ. Πρόεδρος ΕΛΜΕ ευβοίας, Γραμματέας στο Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ). Γραμματέας ΝΕ ΣΥΝ - μέλος ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας. Μέλος του δικτύου Αντίστασης και Αλληλεγγύης Χαλκίδας.

Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 ο Γιώργος Ακριώτης εκλέχτηκε βουλευτής Ευβοίας με το ΣΥΡΙΖΑ.


Νικόλαος Μαυραγάνης
Ο Νικόλαος Μαυραγάνης γεννηθείς το 1968 στην Αμάρυνθο, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών

Με τις νομικές του παρεμβάσεις, σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή της Σκύρου, ματαιώθηκε η εγκατάσταση 120 ανεμογεννητριών στο νησί και αποφεύχθηκε η αλλοίωση του περιβάλλοντος και του χαρακτήρα του νησιού.
Στα Γιάλτα Αιδηψού, επίσης με νομικές ενέργειές του, αντιμετωπίσθηκε με επιτυχία το πρόβλημα της επικίνδυνης για την υγεία των κατοίκων, ύδρευσης.
Ως Δικηγόρος ομάδας συμπολιτών του Αμαρυνθίων και φορέων προσέφυγε στα αρμόδια Δικαστήρια, και ματαίωσε την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Αμάρυνθο και έτσι παρέμεινε αναλλοίωτος ο τουριστικός χαρακτήρας της περιοχής.

Κατείχε την θέση του Γραμματέα Τεκμηρίωσης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, από το Αύγουστο του 2014
Με συγκεκριμένες ενέργειές του επιδίωξε την επίλυση του προβλήματος που δημιουργήθηκε από τη διακοπή της λειτουργίας της πορθμειακής γραμμής Ερέτριας-Ωρωπού.
Προχώρησε σε νομικές και πολιτικές ενέργειες για την αποτροπή εγκατάστασης των παράνομων και εγκληματικών για τη Εύβοια διοδίων Σχηματαρίου-Χαλκίδας με την υποβολή καταγγελίας-αναφοράς στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 ο Νίκος Μαυραγάνης εκλέχτηκε βουλευτής Ευβοίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...