Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Μεγάλη η απήχηση στην περιοδεία σε Ιστιαία και Βασιλικό

Μεγάλη η απήχηση του υποψήφιου βουλευτή Ευβοίας Σίμου Κεδίκογλου στην περιοδεία του σε Ιστιαία και Βασιλικό
Τους ψηφοφόρους της ΝΔ συσπειρώνει ο Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος εμφανίζεται ικανοποιημένος από την απήχηση που έχει η προεκλογική του περιοδεία.  Στις συναντήσεις που καθημερινά έχει με παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, με στελέχη και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης  λαμβάνει θετικά μηνύματα στήριξης και συνεργασίας.
   
Το Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε  στο Βασιλικό συνάντηση στελεχών της παράταξης, παλιών και νέων φίλων του Σίμου Κεδίκογλου. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Βαρδακώστας Απ., ο Τομεάρχης Εύβοιας και Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Μπακογιάννης Νικ., οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Φατούσης Νικ. , Μάζης Αν., ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βαρδακώστας Κων/νος  και πολλοί ακόμα φίλοι του.

Ο Σίμος Κεδίκογλου ευχαρίστησε από καρδιάς τους ανθρώπους που  τον στηρίζουν και τον εμπιστεύονται όλα αυτά το χρόνια, δίνοντάς του τη δύναμη στην πιο δύσκολη μάχη, να συνεχίσει την προσπάθεια για να δρομολογηθούν ακόμα περισσότερα έργα ανάπτυξης στην Εύβοια.  

Τόνισε ότι αυτές οι εκλογές είναι οι πιο δύσκολες που έχουν γίνει καθώς κρίνεται η τύχη της πατρίδας μας ενώ έχει μεγάλη σημασία  και ποιόν εκπρόσωπο θα επιλέξουν οι πολίτες να τους εκπροσωπήσει  στη Βουλή.

Από τους ανθρώπους που του δίνουν δύναμη ζήτησε να συνεχίσουν τον κοινό αγώνα με συνέπεια και σταθερότητα για να πετύχουν ακόμα περισσότερα. 

Από την πλευρά του Τομεάρχης Εύβοιας και Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Μπακογιάννης Νίκος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη συνεργασία των κομματικών στελεχών της ΝΟΔΕ και των τοπικών Οργανώσεων. 













Στην Ιστιαία ο Σίμος Κεδίκογλου

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου Πολιούχου της Ιστιαίας συμμετείχε ο Σίμος Κεδίκογλου υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Λίμνη, το Μαντούδι και το Προκόπι, όπου συνομίλησε πρόσωπο με πρόσωπο με τους πολίτες με τους οποίους συζήτησε για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί με σημαντικό αυτό της επαναλειτουργίας της μεταλλευτικής δραστηριότητας. Μια περιοχή που ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που όλοι την έμαθαν λόγω του προβλήματος της ανεργίας.

Τόνισε, επίσης, ότι δεν έχουμε φθάσει στο σημείο που θα θέλαμε, αλλά υπάρχουν όλα τα σημάδια που δείχνουν ότι μπορούμε να φτιάξουμε μία νέα σύγχρονη, ανταγωνιστική οικονομία, σε υγιή θεμέλια. Και αυτή είναι μία πορεία που δεν πρέπει να ανακοπεί.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...