Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Παγκόσμια Ημέρα Α.με.Α : Διήμερη Εκδήλωση στο Θέατρο Παπαδημητρίου για τα σχολεία

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άνθρωπος-Ελπίδα – Πολιτισμός» για την Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα Αναπηρίας προσκάλεσε τα σχολεία Α΄/βαθμίου και Β΄/βαθμίου Εκπαιδεύσεως να παρακολουθήσουν τη Θεατρική Παράσταση «Ο Ψαράς και η Ψυχή του» του Όσκαρ Ουάϊλντ στο Θέατρο Παπαδημητρίου , όπου δόθηκαν 4 πρωινές παραστάσεις στις 2 και 3 Δεκεμβρίου. Σκοπός του Συλλόγου ήταν να τονιστεί ότι η διαφορετικότητα δεν χωρίζει , αλλά ενώνει τους ανθρώπους .

Όλοι είμαστε ιδιαίτεροι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά αν σπάσουμε τις
διαχωριστικές γραμμές που μόνοι μας τοποθετούμε θα βρούμε κοινό τόπο επαφής μέσα από τη φιλία , την αγάπη, τον σεβασμό και την αλληλεγγύη. 

 Τις παραστάσεις παρακολούθησαν περίπου 1.000 μαθητές τους οποίους ευχαριστούμε για τη συνεισφορά , την ανταπόκρισή τους καθώς και τον ενθουσιασμό τους για τις ερμηνείες της Θεατρικής Ομάδας . 



 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά αφ’ ενός την υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Α΄/βαθμίου Εκπαιδεύσεως κα Θάλεια Καλαμπαλίκη και αφ’ ετέρου τη Διευθύντρια της Β΄/βαθμίου Εκπαιδεύσεως κα Κατερίνα Καραμάνου για την αποδοχή και την σημαντική βοήθειά τους , αλλά και για την εκεί παρουσία τους. Αμφότερες ανεφέρθησαν με σημαντικές παρεναίσεις στους μαθητές αναφορικά με τη διαφορετικότητα και τον τρόπο αποδοχής και αντιμετώπισης της , καθώς και για τα μυνήματα που εμπεριείχε η παράσταση . 


Επίσης Ο σύλλογος ευχαριστεί τους Διευθυντές και Διευθύντριες των Σχολείων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας , καθώς και τους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τους μαθητές .

Τα Σχολεία που παρακολούθησαν τις παραστάσεις ήταν : 2ο , 4ο , 12ο , 19ο και 25ο Δημοτικά Σχολεία Χαλκίδας. 1ο , 3ο , 4ο , 5ο , 6ο , 7ο Γυμνάσια Χαλκίδας και το Γυμνάσιο Νέας Λαμψάκου . 1ο , 2ο Λύκεια Χαλκίδας και Λύκειο Βασιλικού. 

Ευχαριστούμε τον ΔΟΑΠΠΕΧ-Πολιτισμό για την παραχώρηση του Θεάτρου Παπαδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...