Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Εκβιασμός της Δ.Ε.Η στους πολίτες και τον εμπορικό κόσμο του Αυλωναρίου

Την επιστολή καταγγελίας του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Αυλώνος για απροειδοποίητες παρεμβάσεις εργολαβικών συνεργείων της Δ.Ε.Η που απαιτούν ρυθμίσεις οφειλών εντός μιας ημέρας για να μην κοπεί το ρεύμα κατέθεσε στο Υπουργείο Ανάπτυξης ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης  Αναγνωστάκης, με την οποία καταγγέλλεται η μαζική και απροειδοποίητη παρέμβαση εργολαβικών συνεργείων της Δ.Ε.Η. για άμεση διακοπή ρεύματος αν δεν πραγματοποιηθεί ρύθμιση εντός της ίδιας μέρας. 
Η αναφορά αφορά κατά κύριο λόγω τους επαγγελματίες,  που περίμεναν τις εορταστικές μέρες για να δουν τους τζίρους των επιχειρήσεων τους να αυξάνονται, ώστε να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες  οικονομικές απαιτήσεις.


Στη αναφορά του προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, ο βουλευτής Εύβοιας ζήτα τις ενέργειές του Υπουργείου, σημειώνοντας ότι ''Δυστυχώς φαίνεται πως η Δ.Ε.Η, δεν σέβεται ακόμα και την ύστατη προσπάθεια που καταβάλουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις, απειλώντας με διακοπή ρεύματος  στην πιο κρίσιμη περίοδο.
Σαφέστατα, οι ρυθμίσεις θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις οικονομικές δυνατότητες των καταναλωτών της Δ.Ε.Η, η οποία οφείλει  να ενημερώνει εγκαίρως για πιθανές διακοπές ρεύματος ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία προβλημάτων στις κατά τόπους αγορές.

Καταγγελία  Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Αυλώνος



Η αναφορά στο Υπουργείο Ανάπτυξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...