Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Την αναστολή καταβολής των δόσεων δανείων των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων του Νομού ζητά ο Σίμος Κεδίκογλου

Τη δέσμευση του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστα Σκρέκα για την ικανοποίηση του αιτήματος των πτηνοτρόφων για αναστολή καταβολής δόσεων δανείων εγγυημένων από το Ελληνικό Δημόσιο που έχουν χορηγηθεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για περίοδο έξι μηνών έλαβε ο Σίμος Κεδίκογλου βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ.

Ο Σίμος Κεδίκογλου στο πλαίσιο των επαφών και των παρεμβάσεών του στα συναρμόδια Υπουργεία και εντείνοντας τις πιέσεις, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στα
προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της πτηνοτροφίας είχε σήμερα νέα συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραγωγών Ζώντων Ορνιθίων Κρεατοπαραγωγής κ. Ζιώγας Απόστολος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πτηνοτρόφων Ελλάδας κ. Αγγελάκης Θάνος.


Συγκεκριμένα, ο κ. Σκρέκας δεσμεύτηκε, ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου σε συνεργασία και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα Χρήστο, να δοθεί παράταση στην καταβολή των δόσεων με την προοπτική να ενταχθούν στις ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια.

Στόχος είναι να ληφθούν μέτρα για τη στήριξη και ανάπτυξη του κλάδου για να μην οδηγηθεί στον αφανισμό, γεγονός που θα έχει αρνητικές συνέπειες συνολικά για το Νομό της Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...