Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Διεθνές Συνέδριο στο Φάρο Αυλίδος με θέμα τη σχολική εκπαίδευση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Φάρου Αυλίδος, Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Η επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών και η συμβουλευτική γονέων ως εργαλείο προόδου των μαθητών».
Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση είχαν ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Φάρου κ. Μπούγας Άγγελος και ο εφημέριος πατήρ Δανιήλ.

Εισηγητές στην ημερίδα ήταν ο Δρ. Κωνσταντίνος Ζημιανίτης, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας, η κ. Stanescu Cabriela εκπαιδευτικός στη σχολή Dimitrie Cantemir Bucuresti της Ρουμανίας, η κ. Χριστίνα Καλαβρή  Ψυχολόγος – Εγκληματολόγος και ο κ. Αντώνιος Νικολακάκης Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Βαθέως Αυλίδος.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό η πρώτη γραμματέας της Πρεσβείας της Ρουμανίας κ. Anca Chisalita, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κυρίου Γεωργίου πάτερ Δημήτριος, Αρχιερατικός Επίτροπος Αυλίδας, ο Πολιτευτής Ευβοίας κ. Σταύρος Μακαρίου και τοπικοί σύμβουλοι του Φάρου.
Συμμετείχαν, δε, πολλοί εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.




Στην πρώτη φωτογραφία οι υπεύθυνοι διοργάνωσης πατήρ Δανιήλ και ο Διευθυντής Δημ. Σχολ. Φάρου κ. Άγγελος Μπούγας
Στη 2η φωτογραφία το πάνελ των ομιλητών 
Στην 3η φωτογραφία ο πολιτευτής κ. Σταύρος Μακαρίου, η ψυχολόγος κ. Χριστίνα Καλαβρή, η κ.Stanescu Cabriela  εκπαιδευτικός στη Ρουμανία και ο πάτερ Δανιήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...