Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

3 Δεκεμβρίου Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθνική και ΑμεΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α συνδιοργανώνουν εκδήλωση την 3η Δεκεμβρίου 2014 για την Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί : Ημέρα Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014  Ώρα 7:00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας [Λεωφόρος Χαϊνά] θα μιλήσουν και θα παρουσιάσουν οι:

Μαρία Σωτηρίου Ζωγράφος – Κοινωνική Λειτουργός θα αναλύσει το θέμα του νέου ημερολογίου μας για το 2015  «ο δικός μας κόσμος»

Αλεξάνδρα Αραβίδου – Κουρμπέτη Μουσικός «παρουσίαση μουσικής παιδείας» Ενορίας Αγίας Παρασκευής Χαλκίδας με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας

Γιάννης Πίμπας - Ψυχολόγος και Λαμπρινή Κουβαρά – Ψυχοπαιδαγωγός « Μιλώντας για την διαφορετικότητα μέσω Παιχνιδιού και Ιστοριών »

Φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας ΦΕΚ 1349/1.8.07 Υγείας & Κοιν/κής Αλληλεγγύης ΜΚΟ με αρ. Ειδικού & Εθνικού Μητρώου. Εθελοντική Υπηρεσία «Συνήγορος Κατά των Διακρίσεων με Σύμπραξη ΔΣΧ [απόφαση 8.8.08] , Μέλος ΠΟΣΓΚΑμεΑ , ΕΣΑμεΑ , Μέλος Οργανισμού Special Olympics Ελλάς , Μέλος Εθελοντών Κοινωνία .

Αριστέα Κοντραφούρη θα μιλήσει για την καινούργια της παράσταση «Ο ΤΟΜ ΤΙΡΙΤΟΜ και η ΠΟΛΙΤΕΙΑ που ήταν ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ»  Θα παρουσιάσει τις δυο κούκλες που είναι φτιαγμενες απο σακούλες και που θα πρωταγωνιστούν μαζι με τα παιδιά στη νέα της δουλειά.

Σοφία Λιάκου ηθοποιός – εμψυχώτρια θα παρουσιάσει «διαδραστικά παιχνίδια»



Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                         Η Πρόεδρος                     Η Αντιπρόεδρος
Ειρήνη Μερτζιάνη             Σταυρούλα  Σκιά-Νικολάκη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...