Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας - Δε θα ζήσουμε με τα ψίχουλα - Όλοι στο Συλλαλητήριο το Σάββατο 1η Νοέμβρη

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑ – 1η ΝΟΕΜΒΡΗ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 12:00 μ.μ.

Περισσότερες από 850 μαζικές οργανώσεις πανελλαδικά έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής στο Συλλαλητήριο, περισσότερες από 25 στην Εύβοια και τη Θήβα.

Στον κλάδο των Τροφίμων & Ποτών στην περιοχή μας υπάρχουν ήδη 4 αποφάσεις επιχειρησιακών σωματείων ΖΑΒΕΛ (ΖΟΥΡΑΣ), ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ ΑΕ, ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ, PEPSICO.

Καλούμε και τα υπόλοιπα ΔΣ των επιχειρησιακών σωματείων του κλάδου να
πάρουν αποφάσεις συμμετοχής. Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου να δώσουν δυναμικό παρόν στο μπλοκ του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ, ΕΥΒΟΙΑΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
  • · Να καταβληθούν οι δεδουλευμένες αποδοχές όπου οφείλονται.
  • · Να παρθούν πίσω οι μειώσεις σε επιχειρήσεις που έχουν γίνει.
  • · Επίδομα ανεργίας 600€ για όλους τους ανέργους, για όλη τη διάρκεια της ανεργίας, απαγόρευση κάθε πλειστηριασμού για άνεργους – χαμηλόμισθους.
  • · Κανένας εργαζόμενος να μην εργάζεται με μισθούς κάτω από 751 ευρώ. Κανένας ανασφάλιστος, να επανέλθουν οι κλαδικοί μισθοί στα επίπεδα του 2009.
  • · Να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των ασφαλιστικών ταμείων από το κράτος και τη μεγαλοεργοδοσία. Πλήρης κρατική εγγύηση συντάξεων και παροχών. Κατώτερη σύνταξη 600 ευρώ. Να επανέλθουν άμεσα ο 13ος και 14ος μισθός.
  • · Κατάργηση των αντεργατικών – αντιασφαλιστικών νόμων.
  • · Φρένο στη φοροληστεία και στην αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος. Κατάργηση ΕΝΦΙΑ, χαρατσιών, φόρων που πλήττουν μισθούς και συντάξεις.
Οργανώνουμε τον αγώνα μας μέσα στον κάθε χώρο εργασίας για να μη χαθεί κανένα δικαίωμα. Οργανώνουμε τον αγώνα μας στον κάθε χώρο μαζί με τους εργαζόμενους του ομίλου, του κλάδου, μαζί με όλη την εργατική τάξη και το λαό.

Διεκδικούμε αίτημα το αίτημα και την ίδια στιγμή ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μεγαλύτερες κατακτήσεις όπως αυτές που βάζει το συλλαλητήριο. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο του. Για να παράγονται προϊόντα για τις ανάγκες του λαού και όχι για την κερδοφορία των καπιταλιστών.

ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – 1η ΝΟΕΜΒΡΗ 12μμ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ

Προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής από χώρους που εργάζονται το Σάββατο 1η Νοέμβρη, έχουμε προκηρύξει 24ωρη απεργία από τις 6 το πρωί.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Ψαχνά 8πμ, 
Ερέτρια 8πμ, 
Αρτάκη 8:15πμ, Θήβα 8:30πμ, 
Χαλκίδα 8:30πμ

Δηλώσεις συμμετοχής στα ΔΣ των σωματείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...