Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας με εκπροσώπους της εταιρείας Marketing Greece

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας στα πλαίσια προσπάθειάς ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος του νομού πήρε την πρωτοβουλία και πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 18/9/14 στο ξενοδοχείο LUCY συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας Marketing Greece.

Η Marketing Greece Α.Ε. είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία ιδρύθηκε από τον ΣΕΤΕ, το ΞΕΕ και την ΕΔΕΕ με αποστολή την αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας του επισκέπτη στην Ελλάδα, εδραιώνοντας τη ως προτιμητέο προορισμό σε αγορές-στόχους.

Υποστηρίζοντας την Ελληνική Δημοκρατία, τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, τις τουριστικές ενώσεις και τις μη-τουριστικές επιχειρήσεις στοχεύει στην ενεργή προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες σχεδιασμού, εκτέλεσης μάρκετινγκ και υλοποίησης συντονισμένων και στοχευμένων δράσεων.

Η συνάντηση κρίθηκε ιδιαίτερα αξιόλογη και αποφασίστηκε να κοινοποιηθεί σε όλους τους δήμους του νομού καθώς επίσης και στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας.

Αποφασίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα να διοργανωθεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας ημερίδα με την συμμετοχή της Marketing Greece, των Δήμων και της Περιφέρειας για να αξιολογηθεί από κοινού η δυνατότητα προβολής Εύβοιας και Σκύρου.


Το Δ.Σ. της Ε.Ξ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...