Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλανθρωπική Συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος

Τη Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 8:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η Φιλανθρωπική Συναυλία «ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ», με παραδοσιακά τραγούδια από το Νησιώτικο Γάμο και το Γλέντι του, στην Πλατεία Μάλλιου «Κόκκινο Σπίτι» στη Χαλκίδα.

Τα τραγούδια του Νησιώτικου Γάμου θα τραγουδήσει η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής «De Profundis» υπό τη διεύθυνση του Ελευθερίου Πνευματικού, ενώ στο Γλέντι θα τραγουδήσει η Σπουδαία Ερμηνεύτρια Παραδοσιακής Μουσικής Σταυρούλα
Δαλιάνη.

Στη Συναυλία θα παίξουν οι δάσκαλοι της Μουσικής Σχολής «Χρόνης Αηδονίδης» και δεξιοτέχνες της παραδοσιακής μουσικής: Γιώργος Μαρινάκης (Βιολί), Παναγιώτης Βέργος (Σαντούρι), Ηλίας Μαυρίκης (Λαούτο).

Τη Συναυλία διοργανώνει ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδος . Σκοπός της Συναυλίας είναι η συγκέντρωση τροφίμων για το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού και φαρμακευτικών σκευασμάτων για το Κοινωνικό Ιατρείο- Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος. Σας περιμένουμε να πλεύσουμε μαζί σε ρυθμούς Νησιώτικους, ρυθμούς Αγάπης και Φιλανθρωπίας. 



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...