Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Συμεών Κεδίκογλου: «Υλοποιούνται τα Δ.Ι.Ε.Κ. στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Καρύστου, όπως είχα εξαγγείλει»

Αποτελεί στιγμή μεγάλης ηθικής ανταμοιβής για όποιον ασχολείται με τα κοινά, όταν βλέπει ότι οι προσπάθειές του κάνουν καρπούς από τους οποίους ωφελούνται οι πολίτες και ακόμα περισσότερο οι συμπατριώτες του. 
Με ιδιαίτερη χαρά, λοιπόν,  βλέπω την υλοποίηση των δημοσίων ΙΕΚ στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Καρύστου. Είναι το αποτέλεσμα μίας προσπάθειας που είχα ξεκινήσει επί των ημερών μου στο Υπουργείο Παιδείας, για την οποία έχω αναφερθεί και στο παρελθόν. Υπενθυμίζω το δελτίο τύπου της 10-02-2014 (όπου μάλιστα είχα απευθύνει αίτημα στα δημοτικά συμβούλια να εισηγηθούν θετικά για τη δημιουργία των ΙΕΚ προς το Υπουργείο, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία), αλλά και το δελτίο του απολογισμού του έργου μου στο Υπουργείο στις 16-06-2014. 


Τώρα πια εναπόκειται στους δήμους να προχωρήσουν γρήγορα στις κατάλληλες ενέργειες, ώστε από φέτος να φοιτήσουν σπουδαστές στα ΙΕΚ. 

Το μουσικό σχολείο του νομού, το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στη Λίμνη, τα δημόσια ΙΕΚ σε Ιστιαία-Αιδηψό και Κάρυστο, τα ειδικά σχολεία για παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες είναι μερικές μόνο από τις δομές που ήδη έχουν υλοποιηθεί ή υλοποιούνται και δεν αποτελούν απλά εξαγγελίες μου. 

5 σχόλια:

  1. Τελικά ποιός το έκανε το ΙΕΚ, ο Ραβιόλος ή ο Κεδίκογλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος Ραβιόλος; Πότε πρόλαβε ο Ραβιόλος και με ποια ιδιότητα να κάνει το ΙΕΚ. Αυτό είναι κάτι το οποίο το κυνήγησε ο Συμεών Κεδίκογλου, ως υφυπουργός Παιδείας, από το 2013 και μάλιστα το είχε συζητήσει και με την προηγούμενη δημοτική αρχή. Ο δήμαρχος αυτό που έκανε ήταν να σπεύσει να ορίσει την ιδιαιτέρα του, Κρυσταλλία Καρύκα, ως άτυπη υπεύθυνη για τις εντυπώσεις. Που φτάσαμε να κάνει η Κρυσταλλία τον τροχονόμο για το ΙΕΚ. Ντροπή σας κ. δήμαρχε.

      Διαγραφή
  2. Παντως ο Μανωλης δεν το εκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν προεκλογική δέσμευση του κυρίου Ραβιόλου και το κατάφερε, όπως και πολλά άλλα ακόμη που έχει να προγραμματίσει κάνει!
    Αυτό που ξέρει ο Καρυστινός κόσμος είναι ότι επί Δημαρχίας Μανώλη, δηλώθηκαν και δεν έμεινε δημόσια για δημόσια υπηρεσία στη Κάρυστο!.
    Γιατί τόσο μένος για την κ. Καρύκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα τι γινεται θα ανοιξει το Δημοσιο Ιεκ στην καρυστο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...