Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χαλκιδεών

Σε συνέχεια προηγούμενης συνάντησης του βουλευτή Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, Σίμου Κεδίκογλου με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρυσοχοΐδη Μιχάλη ο βουλευτής συνόδευσε σήμερα  σε νέο ραντεβού τον  νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Χαλκιδεών κ. Παγώνη Χρήστο, όπως είχε δεσμευτεί σε πρόσφατη σύσκεψη φορέων που είχε πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας κατά την οποία είχαν συζητηθεί θέματα έργων υποδομής στο Νομό.
Ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων έλαβαν τη δέσμευση του Υπουργού για την εξασφάλιση άμεσης χρηματοδότησης και δημοπράτησης της Παράκαμψης Χαλκίδας και συγκεκριμένα του τμήματος από Νέα Λάμψακο   μέχρι  Ψαχνά, καθώς υπάρχει εγκεκριμένη περιβαλλοντολογική μελέτη. Ο βουλευτής υπενθύμισε, μάλιστα, ότι η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, που συνδέει το Βόρειο με το Νότιο Άξονα της Εύβοιας, παρακάμπτοντας τη Χαλκίδα αποτελεί  και δέσμευση του ίδιου του  Πρωθυπουργού.
Μεταξύ άλλων ο βουλευτής έθεσε επιτακτικά και το σημαντικό πρόβλημα των σπηλαιώσεων στην παραλία της Χαλκίδας, ζητώντας την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επίλυση του. 
Ο Υπουργός από την πλευρά του δεσμεύτηκε, ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί την περιοχή για τη διενέργεια ελέγχου ο Επιθεωρητής κ. Παπαγεωργίου Δημήτρης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...