Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Συνεχείς πιέσεις για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ στην Εύβοια

Την ενίσχυση και αναβάθμιση των υφιστάμενων δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας καθώς και την ενίσχυση των υποδομών και εξοπλισμού του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια επιδιώκει ο Σίμος Κεδίκογλου, βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς. 


Ο βουλευτής στο πλαίσιο των πιέσεων που ασκεί έλαβε τη διαβεβαίωση από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαγιαννίδη Δημήτρη, ότι θα παραμείνουν στο ΕΚΑΒ Καρύστου τα τρία άτομα που
είχαν πρόσφατα μετακινηθεί και παράλληλα θα ενισχυθεί το ΕΚΑΒ Κύμης και το ΕΚΑΒ Ιστιαίας με δύο άτομα αντίστοιχα.

Όσον αφορά στο θέμα της επάνδρωσης των ασθενοφόρων θα ασκηθούν πιέσεις προς το αρμόδιο Υπουργείο για να εγκριθούν άμεσα προσλήψεις οδηγών και πληρωμάτων, ενώ θα ζητηθεί και η ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες στην Εύβοια. 

Στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2014 ο Σίμος Κεδίκογλου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαγιαννίδη συμμετείχαν επίσης: ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Καρύστου κ. Βόσσος Αλκιβιάδης, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου κ. Μίχας Αναστάσιος, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου – Κ.Υ Κύμης κ. Χατζημαργαρίτης Ευάγγελος και ο τομεάρχης του ΕΚΑΒ Κύμης-Καρύστου κ. Κόκκος Νίκος. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...