Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Οποιος δεν σέβεται τα ζώα ΤΟ ΙΔΙΟ με τους ανθρώπους δεν σέβεται την ζωή

Σχόλιο - απάντηση που λάβαμε από την σεναριογράφο, συγγραφέα και ηθοποιό κ.Άννα Αδριανού 
''Κυρία Μούτσου, Θεωρω μεγάλη ντροπή και θρασος να βγειτε να υπερασπιστειτε το ανθρωποειδες που σκοτωσε το σκυλί στην ταβερνα του. Είναι ενα ειδεχθες έγκλημα (και πιστεύω ότι όποιος το κάνει, ειναι ικανός να το κάνει και σε ένα αλλο ανυπεράσπιστο πλάσμα, πχ σε ένα παιδί). Το αν είναι γεωπόνος και οικογενειάρχης δεν ξεπλένει την πράξη του ούτε τον χαρακτηρίζει.
Αντίθετα η πράξη του σβήνει και χαρακτηρίζει όλη του την ως τώρα ζωή, ακόμα κι αν φερόταν σαν "άγιος".
Ως γνωστό πολλοι δολοφονοι κατα συρροήν, ήταν κατα τα άλλα "εϋηποληπτοι οικογενιάρχες, αλλα οι πράξεις τους απεδειξαν ποια ήταν η ψυχή τους και τα ένστικτά τους πραγματικά. Ανεξάρτητα λοιπόν απο τους νόμους του κράτους που ως προς τα ζώα ειναι ακόμα ελλειπείς, έναν εγκληματία οφείλει η κοινωνία να τονν στιγματίζει και να τον βγάζει στο περιθώριο. 
Αλλιώς θα γίνουμε όλοι θηρία σαν κι αυτόν. Και ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ λόγω της πράξης του και καμμία σημασία δεν έχει αν έχει γυναίκα καλή και παιδιά. συμπονώ την οικογένειά του, κυρίως επειδή συζεί με ΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ και στον ίδιο εύχομαι πέρα απο την ελλειπή τιμωρία που θα φάει απο το δικαστήριο (καμμιά τριετία που θα την πληρώσει και θα παραμείνει έξω να βράζει στο μίσος της ψυχής του.. Πριν 3 μήνες στην Αμερική άνθρωπος που σκότωσε σκυλί με όπλο -πιο ανώδυνα δηλ απο ότι ο "φίλος" σας έφαγε 20 χρόνια. Γιατί όποιος δεν σέβεται τα ζώα 
ΤΟ ΙΔΙΟ με τους ανθρώπους δεν σέβεται την ζωή) ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΠΛΑΣΜΑ. 

ΚΑΙ ΣΕ ΣΑς ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ "ΦΙΛΟ". ΚΑΙ ΣΑς ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ! 

ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥ 
ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στα Στύρα






4 σχόλια:

  1. Ο δράστης θα τιμωρηθεί σκληρά για την πράξη του από τη Δικαιοσύνη κ.Αδριανου. Αλλά εσάς δεν σας ξαναείδαμε να είστε τόσο πολύ ευαίσθητη στα εγκλήματα που διαπράττονται καθημερινά γύρω μας και δίπλα μας, την πείνα τον πόνο και την δυστυχία των ανθρώπων.
    θα σας συμβούλευα λοιπον το κεφάλι σας όταν βγαίνετε από το σπίτι σας να κοιτάει και δεξιά και αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο κυρια Ανδριανου,οσο η κοινωνια των Ν.Στυρων δεν καταδικαζει συσωμη τον δραστη κανουν κακο στον τοπο τους.
    Και οσο ακομα και τώρα λενε ελα μωρε δεν σκοτωσε ανθρωπο,η οικογενεια μου και εγω δεν θα ξαναφησει φραγκο εκει.
    Εχω εξοχικο στην Κεφαλα απο το 1990
    ΥΓ.περιμενω την τοπικη κοινωνια να αντιδρασει,με υπογραφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φυσιολογική αντίδραση του ανθρωπου είναι να αντιδράσει σε τετοια γεγονότα, και ο τουρισμός όχι μόνο δεν θα βλαβεί αλλά θα τονωθεί γιατί ο κόσμος θα δει και θα πει ότι εκεί στα Νέα Στύρα αγαπούν τα ζώα και έχουν πολιτισμό και καταδίκασαν σύσσωμοι την ανήθικη πράξη και αυτό θα ειναι εν τέλει μια επανόρθωση της ζημιάς που έκανε ο δράστης στον τουρισμό ειδικά, γιατί βλάβη έγινε γενικά και πέρα από τον τουρισμό που δεν πρέπει να είναι η απόλυτη προτεραιότητα και να μπαίνει πάνω από ηθικές αξίες.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΖΩΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Tο θεμα ειναι επειδη ζω αρκετους μηνες τον χρονο εκει Κεφαλα Στυρων οτι η τοπικη κοινωνια οχι μονο δεν αποδοκιμαζει αλλα θεωρουν οτι κακως διαμαρτυρομαστε ,γιατι ενα ζωο ηταν στο κατω κατω.
      Δεν καταλαβαινουν ή καλυτερα δεν θελουν να καταλαβουν οτι οι ιδιοι κανουν κακο στον τοπο τους.
      Και ξερω πολυ καλα τι λεω.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...