Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Τ.Ο. Χαλκίδας – Θήβας της ΚΝΕ - 23o Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο Κατασκήνωση της ΚΝΕ στο Στόμιο

Η Τ.Ο. Χαλκίδας – Θήβας της ΚΝΕ συμμετέχει στο 23ο αντιιμπεριαλιστικο διήμερο -κατασκήνωση της Οργάνωσης που θα διεξαχθεί στις 4 - 5 - 6 Ιούλη στο Στόμιο Λάρισσας.

Το Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ ταξιδεύει φέτος στο Στόμιο, κοντά στη Λάρισα.Θα ενώσουμε τις φωνές μας, Χιλιάδες νέοι και νέες. Από όλη την Ελλάδα ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς της ΕΕ. Στη Λάρισα εδρεύει το Νέο Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων της ΕΕ. Το 2014 με πρόταση της συγκυβέρνησης στην ΕΕ, το στρατηγείο ενεργοποιήθηκε, με αφορμή τον έλεγχο και τη διοίκηση της ιμπεριαλιστικής επέμβασης της ΕΕ στην Κεντροαφρικανική δημοκρατία και με στόχο να αναβαθμιστεί στο άμεσο μέλλον ο ρόλος του νέου ευρωστρατηγείου ενάντια στους λαούς. Συνέχεια της ενεργής εμπλοκής στους αντιδραστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ.

Παλεύουμε και απαιτούμε:
  • · Να σταματήσει η λειτουργία του ευρωστρατηγείου στη Λάρισα.
  • · Να μη διατεθεί καμία υποδομή που βρίσκεται στη χώρα μας και κανένας φαντάρος για την οργάνωση και το σχεδιασμό πολεμικών επιχειρήσεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Στις εκδηλώσεις του 23ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας θα συμμετάσχει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Ιούλη, στις 11 π.μ., θα συμμετάσχει και θα κάνει δηλώσεις στην κινητοποίηση έξω από το στρατηγείο της ΕΕ στη Λάρισα και αργότερα θα συναντηθεί με το διοικητή της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγο κ. Τελλίδη και το διοικητή του Στρατοπέδου ταξίαρχο κ. Γρίβα. Την ίδια μέρα, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποιεί η ΚΝΕ στο χώρο της κατασκήνωσης στο Στόμιο (δίπλα στο Δημοτικό Κάμπινγκ).

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 
Παρασκευή 4 Ιούλη 
  • - 17.00 Επίσκεψη στα Αμπελάκια και ξενάγηση στο Μουσείο Αμπελακίων περιόδου 1940-49.
  • - 21.00 Αφιέρωμα στη μουσική παράδοση της Θεσσαλίας, από τους: Βασίλη Μπαλογιάνη (κλαρίνο), Κώστα Μπαλογιάννη (ακορντεόν), Λευτέρη Γάλλο (βιολί). Ο Σύλλογος Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς.
  • - 22.00 Ρεμπέτικο – Λαϊκό Γλέντι, παίζουν οι μουσικοί: Φώτης Παπανικολάου (κιθάρα – τραγούδι), Γιάννης Σωτήρης (μπουζούκι), Ελισάβετ Ριζαργιώτη (τραγούδι), Δημήτρης Πατούλιας (ακορντεόν – τραγούδι), Γιώργος Πατούλιας (κρουστά). 
  • Σάββατο 5 Ιούλη 
  • - 11.00 Κινητοποίηση στο στρατηγείο της ΕΕ στη Λάρισα.
  • - 20.30 Πολιτική συγκέντρωση στο χώρο της κατασκήνωσης. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • - 21.40 Συναυλία με τους «KollektivA». Τη συναυλία θα ανοίξει το μουσικό σχήμα «Εναλλάξ» (Λάρισα).
  • - 23.00 Λαϊκό – Ρεμπέτικο Γλέντι από το συγκρότημα της ΚΝΕ (Θεσσαλονίκη). 
  • Κυριακή 6 Ιούλη 
  • - Αναχώρηση κατασκηνωτών
Τα λεωφορία θα αναχωρήσουν το πρωί της Παρασκευής απο Χαλκίδα και θα επιστρέψουν την Κυριακή το απόγευμα. Περισσότερες πληροφορίες στις οργανώσεις της ΚΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...