Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Σοβαρευτείτε κύριοι της πολιτικολογίας,αλλιώς είστε υπόλογοι απέναντι στο Ευβοϊκό λαό!

Σχόλιο  του Προέδρου της (ΕΙΝΝΕΥΒ) για το Νοσοκομείο Καρύστου:

Ορισμένοι βουλευτές της Εύβοιας συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο αντιπαράθεσης , πλην όμως επειδή βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος τους πληροφορούμε ότι το Νοσοκομείο Καρύστου έχει μείνει χωρίς Γεν.Χειρουργό και ενόψει καλοκαιριού δεν θα έχει ούτε Μικροβιολόγο.

Τα προβλήματα παραμένουν λοιπόν οξυμένα και οι Ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι σε απόγνωση. Παρ΄όλα αυτά επειδή το Ιατρικό έργο δεν παύει να γίνεται και οι συνάδελφοι παρ΄όλα τα προβλήματα παρέχουν υπηρεσίες Υγείας. 

Αναφέρουμε λοιπόν για την Ιστορία ότι την Παρασκευή προσεκομίσθη στο Γ.Ν.Χαλκίδας από την Ερέτρια άνδρας, ο οποίος ανεσύρθη από την θάλασσα χωρίς αισθήσεις. Στο Νοσοκομείο προσήλθε σε κατάσταση ισοηλεκτρικής γραμμής. 

Το προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκίδας άμεσα μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες επανέφερε στην ζωή τον εν λόγω ασθενή και αφού τον σταθεροποίησε ,διεκομίσθη σε Νοσοκομείο των Αθηνών σε ΜΕΘ. Δεν αναφέρουμε το περιστατικό για να πάρουμε τα εύσημα , αντίθετα είναι καθήκον μας ......Απλά το αναφέρουμε για να καταδείξουμε ότι......με αυτό τον τρόπο εμείς οι Ιατροί αξιολογούμε την προσφορά του Νοσοκομείου , και όχι με το πόσα χρήματα θα κοπούν από τον προϋπολογισμό και από τα δεδουλευμένα του προσωπικού!!!

Σοβαρευτείτε λοιπόν κύριοι της πολιτικολογίας και βοηθήστε τους καθημερινούς ήρωες της δημόσιας Υγείας κάνοντας τα ......ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, αλλιώς είστε υπόλογοι απέναντι στο Ευβοϊκό λαό!!! 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...