Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο Σταύρος Μακαρίου στον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον



"Ο Ελληνικός λαός αγωνιά και αγωνίζεται για την καθημερινότητα και δεν ενδιαφέρεται για το ποιοι και γιατί κόπηκαν από την Ευρωλίστα της Ν.Δ." φώναξε ο Σταύρος Μακαρίου, πολιτευτής Ευβοίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" στην εκπομπή του Αντώνη Μυλωνάκη στο κανάλι Έψιλον, που μεταδόθηκε ζωντανά τη Μεγάλη Δευτέρα το πρωί.

Ο κ. Μακαρίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Με ανοιχτά αυτιά" όπου, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις της ΝΕΟΣΕΤ καθώς πριν από λίγες ημέρες κοινοποιήθηκαν οι απολύσεις, άνευ αποζημιώσεων, στους τελευταίους 120 εργαζόμενους στο εργοστάσιο του Βασιλικού, ενώ μίλησε και για την κοροϊδία που βιώνουν οι εργαζόμενοι στην Ηλεκτρομηχανική Κύμης που παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από 16 μήνες.

Μάλιστα ο κ. Μακαρίου απηύθυνε πρόσκληση - πρόκληση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να αναθέσει, επιτέλους, την κατασκευή των 75.000 κρανών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο εργοστάσιο της Κύμης.

Σημείο αιχμής ήταν η καθυστέρηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) και η αυξημένη εγκληματικότητα, που παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις τον τελευταίο καιρό σε περιοχές της Εύβοιας, όπου ηλικιωμένοι πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού και ληστειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...