Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ούτε ο ίδιος ξέρει!

Επειδή έτυχε να παρακολουθήσουμε προ ημερών στο ''Κάρυστος Κανάλι 1''  την εκπομπή σχετικά για το Νοσοκομείο Καρύστου, και την συζήτηση που έγινε, τις παρεμβάσεις, τους προβληματισμούς όσων ορθός παρέλασαν από το μικρόφωνο. Ένα  ερώτημα παραμένει αναπάντητο!...  Ως τι παρέστη στην συζήτηση ο πρώην Ανεξάρτητος Ἕλλην βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος. Ως βουλευτής Ευβοίας; Ως καταγόμενος από την Κάρυστο; Ως Ιατρός; η να μας πει ότι η θέση είναι ''πράσινη'';..
Και άιντε να πούμε καλός παρέστει. Γιατί  δεν καλέστηκαν να παρέμβουν  οι κυβερνητικοί βουλευτές Ευβοίας με υπουργικούς θώκους όπως ο Σίμος ο καθ' ύλην αρμόδιος (ΠΑΣΟΚ γαρ) Συμεών Κεδίκογλου. Μάλλον δεν θα σήκωναν το τηλέφωνο... η δεν ήθελαν.. Τουλάχιστον θα υπήρχε δυο εβδομάδες πριν, η ξεκάθαρη χθεσινή Υπουργική δήλωση τουΥφ. Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, ότι  ο κ. Μίχας αποτέλεσε προσωπική του επιλογή και εισήγηση, στον τότε υπουργό Υγείας και ότι καμιά ανάμειξη δεν έχει το ΠΑΣΟΚ.
Καλό είναι το promo και η συμπάθειες σε πρόσωπα άλλα..... η εθνικές εκλογές ακόμη αργούν, και ως τότε ουδείς δύναται να μαντέψει,
αν ο βουλευτής Ευβοίας, πολιτικά μακράν πανελληνιονίκης και πρωταθλητής κωλοτούμπας, σε πιο πολιτικό οργανισμό θα βρίσκετε.
Φαντάζεστε.... και φανταζόμαστε.... ότι ούτε και ο ίδιος ξέρει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...