Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Σε Κύμη και Αλιβέρι ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Γιαννόπουλος.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, επισκέφθηκε τη Κύμη και το Αλιβέρι.
Πήγε στο Κ.Υ. Αλιβερίου το οποίο καλύπτει πληθυσμιακά το μεγαλύτερο κομμάτι της Νοτίου Ευβοίας. Το Κ.Υ. διαθέτει ένα μόνο ασθενοφόρο, που όπως ανέφεραν οι εργαζόμενοι σε τροχαίο ατύχημα που έγινε δεν μπόρεσε να παραλάβει τον τραυματία διότι ήταν σε διακομιδή άλλου περιστατικού. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο οδηγός του ασθενοφόρου έχει παραλάβει ασθενή χωρίς να υπάρχει τραυματιοφορέας για τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κύμης. Το Νοσοκομείο στερείται από βασικές ιατρικές ειδικότητες όπως από Παιδίατρο, από  Γυναικολόγο και από ΩΡΛ. Επίσης όπως αναφέρθηκε εξυπηρετείται από ένα Μικροβιολογικό Εργαστήριο που κάνει 10000 μικροβιολογικές εξετάσεις το μήνα!

Τέλος επισκέφθηκε την Δ.Ε.Η  Αλιβερίου. Ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοστασίου και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό από τον Διευθυντή και τους τεχνικούς,  για την αλλαγή χρήσης του εργοστασίου από το λιγνίτη σε φυσικό αέριο και για το ενδεχόμενο μελλοντικού ξεπουλήματος της Δ.Ε.Η.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...