Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

 Ψήφισμα της ΠΟΕ – ΟΤΑ κατά της Χρυσής Αυγής

Ψήφισμα, με το οποίο καταγγέλλεται επίθεση κατά του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλου μέσω γραπτής ανακοίνωσης της Χρυσής Αυγής, εξέδωσε το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με το ψήφισμα, την ημέρα που δικαζόταν σύσσωμο το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ- ΟΤΑ για τις κινητοποιήσεις του Οκτωβρίου 2011, «ήρθε η Χρυσή Αυγή να απειλήσει τον πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής με ένα κατάπτυστο κείμενο γεμάτο ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Ενοχλήθηκαν οι νοσταλγοί των φασιστικών καθεστώτων από τη δήλωση του Θέμη Μπαλασόπουλου, “πως η δίκη αναβλήθηκε, γιατί αυτή τη στιγμή δικάζονται ο αγωνιστής Σάββας Μιχαήλ και ο πρύτανης του ΕΜΠ, Μιχάλης Μουτζούρης μετά από μήνυση της Χρυσής Αυγής”».

Και καταλήγει το ψήφισμα: «Η Χρυσή Αυγή μισεί το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων, που ιστορικά υπερασπίζει τα συμφέροντα όλου του κόσμου της εργασίας, είτε είναι Έλληνες, είτε είναι αλλοδαποί και επέλεξε τον πρόεδρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ για να εκφράσει, να αποδείξει και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του νεοναζιστικού μορφώματός της».

Στη γραπτή ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, που εκδόθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2013, ο κ. Μπαλασόπουλος κατηγορείται διότι «εξαπέλυσε οχετό ύβρεων κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: «Έχοντας κάνει το μαρξιστο- δημοκρατικό του καθήκον, ο αιώνιος συνδικαλιστής του πασοκιστάν χειροκροτήθηκε από ένα περιοδεύοντα θίασο μετρημένων στα δάκτυλα κομματικών ανδρείκελων, ο οποίος έχει το θράσος να απειλεί τη Χρυσή Αυγή πως θα την πετά έξω όπου τη βρίσκει. Μετά την επίδειξη γελοιότητος, για να χειροκροτήσουν οι χαχόλοι, ο σούπερμαν της κρατικοδίαιτης Αριστεράς προσευχήθηκε αμέτρητες φορές στον πατερούλη Στάλιν μην τυχόν και συναντήσει Χρυσαυγίτες, τους οποίους υποσχέθηκε να πετά έξω όπου τους βρίσκει. Και φυσικά με αυτό τον φόβο θα ζει από τούδε και εις το εξής»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...