Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

10.000.000 Ελληνες πίνουν το σιρόπι του βιασμού… Μόνο που βιάζονται στον ξύπνιο τους

Σιρόπι του βιασμού” είπαν οι αρχές. Σαν αυτό που πίνουμε όλοι οι Ελληνες καθημερινά ανεξαρτήτως  θέσης. Για παράδειγμα θες να γίνει βουλευτής; Πίνεις δυο τρία κουταλάκια από το σιροπάκι, βγαίνεις στα τηλεπαράθυρα, τους δρόμους και τις πλατείες και λες πράγματα που αφού εκλεγείς, δεν τα θυμάσαι. Ή αν προτιμάτε, τα θυμάσαι, πίνεις το σιρόπι, κάνεις ότι κάνεις, και μετά συνεχίζεις το ίδιο ποίημα.


Θες ας πούμε να γίνεις πρωθυπουργός; Πίνεις το σιρόπι, καταγγέλεις το μνημόνιο, κηρύσσεις π.χ. 18 σημεία στο Ζάππειο, μιλάς για αποκατάσταση των αδικιών και αφού τελικά εκλεγείς κάνεις τα ίδια και χειρότερα.

Είσαι επίσης ένας από τα 9.999.700 Ελληνες; Βρίζεις, φωνάζεις, ωρύεσαι και λες πως καλύτερα να σου κοπούν τα χέρια παρά να τους ξαναψηφίσεις. Δηλώνεις αποφασισμένος κι έτοιμος για την ανατροπή αλλά ξαφνικά πίνεις το σιροπάκι σου στο ποτό που σε φιλεύουν, δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις και πας και τους ψηφίζεις.

Η μόνη διαφορά είναι ότι στη δική μας περίπτωση δε μας βιάζουν ενώ κοιμόμαστε. Αντίθετα μας κοιμίζουν για να μας βιάζουν καθημερινά ξύπνιους και με τα μάτια ορθάνοιχτα!
freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...