Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Συνελήφθη Πακιστανός για το διπλό φονικό στο Αλιβέρι

Συνελήφθη στην Νέα Λαμψάκο Χαλκίδας  ένας Πακιστανός ο οποίος είναι ύποπτος για το φόνο του γυναικολόγου και της γυναίκα του στο Αλιβέρι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο συγκεκριμένος εργαζόταν για την οικογένεια και έχει ήδη μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.


Το χρονικό του εγκλήματος
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ όταν μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες της κόρης του ζευγαριού να επικοινωνήσει με τους γονείς του, ειδοποίησε την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και, αρχικά, βρήκαν πεσμένη στην πισίνα στην πίσω αυλή την 54χρονη. Ήταν σε πρόσθια θέση με τραύματα στο κεφάλι, τα οποία προκλήθηκαν από τσιμεντένια πλάκα.
Όταν μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν νεκρό και τον 56χρονο γυναικολόγο. Ήταν πεσμένος μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιο και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.
Ο συλληφθείς, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, περιέγραψε με ψυχρότητα και με λεπτομέρειες το πρωτοφανές σε αγριότητα έγκλημα που διέπραξε.
Πρώτα σκότωσε τον άντρα και στη συνέχεια συνέθλιψε το κεφάλι της γυναίκας, στην αυλή του σπιτιού, την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να ξεφύγει.
Μάλιστα, ο δράστης φεύγοντας κλείδωσε το σπίτι και έφυγε παίρνοντας μαζί του τα κλειδιά.
Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε χρονικά τη δολοφονία του ζευγαριού στις δώδεκα το μεσημέρι το Σαββάτου.


Σχετική δημοσίευση στις  06:05 π.μ
2/6/13 Eastern European Summer Time
Δολοφονημένο Ανδρόγυνο βρέθηκε στο Αλιβέρι.... Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...