Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Στις Ροβιές πέρασε τις εορτές του Πάσχα ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος

Στις γραφικές καταπράσινεςΡοβιές της βόρειας Εύβοιας, επέλεξε να περάσει τις εορτές του Πάσχα ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Κουμουτσάκος. Γοητευμένος από τις ιδιαίτερες ομορφιές της περιοχής άφησε κολακευτικά σχόλια και φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook.
Ο κ. Κουμουτσάκος ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους «Καλή Ανάσταση από τις Ροβιές στη Βόρεια Εύβοια…» μιλώντας, επίσης, με τα καλύτερα λόγια και για το ζεστό και φιλόξενο ξενώνα όπου διέμεινε.
Επίσης απαθανάτισε τη μαγευτική θέα από το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Γαλατάκηκαι ανέβασε ανάλογη φωτογραφία αφήνοντας το σχόλιο πως «Η Ελλάδα δε σταματάει ποτέ να εκπλήσσει με τη μοναδική ομορφιά της. Χρόνια Πολλά. Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους».
Ο Ευρωβουλευτής - σύμφωνα με πληροφορίες - λατρεύει τη βόρεια Εύβοια και εδώ και χρόνια αποτελεί πολύ αγαπητό προορισμό για τον ίδιο και την οικογένεια του. Μάλιστα στο παρελθόν έχει παρευρεθεί σε εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Φεστιβάλ "Ελύμνια" (που διοργανώνει ο Δήμος) και ανελλιπώς επισκέπτεται το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο της Λίμνης και άλλους ιστορικούς - πολιτισμικούς χώρους.
Με τη διακριτική, σεμνή και ευγενική του παρουσία έχει κερδίσει την εκτίμηση των κατοίκων της περιοχής.

Γιώτα Περήφανου
eleutherifoni.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...