Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα

Ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού" έβαλε τέλος στην αγωνία των ανθρώπων της 13χρονης Χριστίνας. 
Με μία λιτή ανακοίνωση η οργάνωση "το Χαμόγελο του Παιδιού" ενημέρωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης πως βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση: Βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά και γυρίζει τώρα με το ασθενοφόρο του
Χαμόγελου του Παιδιού στο νοσοκομείο της Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως είχε ξεκινήσει γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας για να εντοπισθεί στο Παγγαίο όρος στην Καβάλα η 13χρονη καθώς και ένας 23χρονος Αλβανός ο οποίος διέμενε στην περιοχή και ήταν μαζί της.



01:08 π.μ.
Σύμφωνα με το notioanatolika.gr το κοριτσακι βρέθηκε τυλιγμένο με μια κουβέρτα σε δασώδη περιοχή των Λουτρών Ελευθερών σε βάθος περίπου 500 μέτρων μέσα σε πυκνόφυτη έκταση κάτω από δένδρα, στις 10.15 το βράδυ της Πέμπτης!

Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το σημείο όπου η Χριστίνα βρισκόταν μεαζί με τον 23χρονο Αλβανό ο οποίος μέσα στο σκοτάδι κατόρθωσε να διαφύγει!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...