Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Δημοπρασία 15 τόνων Κατασχεθέντων Καυσόξυλων στο Δασονομείο Καρύστου


Δεκαπέντε τόννοι κατασχεθέντων  καυσόξυλων βγαίνουν σε πλειοδοτική δημοπρασία προς εκποίηση την ερχόμενη πέμπτη 24  Ιανουαρίου 2013 στο Δασονομείο Καρύστου. Τα καυσόξυλα προέρχονται από παράνομη υλοτομία που έγινε στο Ακταίο του Δ.Ε.Μαρμαρίου. Η δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί ορίζει οτι:
1. Το Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 26,44€/χ.κ.μ. ήτοι 26,25Χ26,44 € = 694,05€ στο οποίο ανέρχεται το ανάλογο δικαίωμα του Δημοσίου κατά το σύνολο των κατασχεθέντων δασικών προϊόντων.(Φ.Π.Α.13% ήτοι: 90.23ΕΥΡΩ.


2. Δεκτοί γίνονται όσοι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν εγγύηση η οποία ορίζεται στο 1/3 της αξίας των εκποιουμένων δασικών προϊόντων ανερχόμενη στο ποσό των 231,35€
Η εγγύηση αυτή επιστρέφεται αμέσως μετά το τέλος της δημοπρασίας στους αποτυχόντες και κρατείται η εγγύηση του τελευταίου πλειοδότη, η οποία επιστρέφεται σ’ αυτόν με απόδειξη μετά την έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας αμέσως μετά την κατάθεση στον ενεργήσαντα τη δημοπρασία Δασοφύλακα της εντολής είσπραξης (του διπλότυπου εισπράξεως) για το σύνολο του εκπλειστηριάσματος και μετά την καταβολή στον δικαιούχο των οριζομένων τυχόν δαπανών μεταφοράς και φύλαξης των κατασχεθέντων.

3. Η έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας γίνεται με ευθύνη της Δασάρχη Αλιβερίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Π.Δ. 19-11-98.

4. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο Δασονομείο Καρύστου την 24 του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2013 ημέρα Πέμπτη, είναι μονοήμερη και αρχίζει την 11:00π.μ. ώρα και λήγει την 13:00 μ..μ.ώρα ακριβώς.

Σχετικά Θέματα
Μετά από καταγγελίες ερευνάτε η κοπή 5 τόνων πεύκων στον περιβάλλοντα αρχαιολογικό χώρο του Καστέλο Ρόσσο προ λίγων ημερών!. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη από το αρμόδιο Δασαρχείο  Αλιβερίου. Θα επανέλθουμε εντός των προσεχών ημερών για το θέμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...