Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Καμμένος: Μου έστησαν αποστασία Νέα Δημοκρατία και Μαρκόπουλος


Σε οργανωμένο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέδωσε ο Πάνος Καμμένος τις αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών, μιλώντας στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο". Ο Π. Καμμένος δήλωσε πως γνωρίζει ότι οι δύο βουλευτές που αποχώρησαν, Κώστας Μαρκόπουλος και Γιάννης Κουράκος. "Πώς τρελάθηκαν όλοι μαζί; Διότι να διαφωνήσει κάποιος πολιτικά το καταλαβαίνω, όποιος διαφωνεί πολιτικά το εκφράζει καθόμαστε συζητάμε και αν δεν συμφωνεί. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για σχέδιο το οποίο εκτελείται από τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά προσωπικά και πρόκειται για αποστασία. Αύριο – το ξέρετε προφανώς – ανακοινώνουν κόμμα".

Κύκλοι του πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κ. Μαρκόπουλου ανέφεραν ότι τα περί ίδρυσης νέου κόμματος είναι ανάξια σχολιασμού, ενώ ο ίδιος με συνέντευξή του στην εφημερίδα το "Βήμα της Κυριακής" δηλώνει: "Ο Πάνος Καμμένος θα μείνει με τους πολιτικά απαίδευτους, γραφικός και αυτοθαυμαζόμενος. Εγώ εγκατέλειψα λείψανα λαϊκισμού, πολιτικής αμορφωσιάς και εξουσιολαγνείας έναντι οποιουδήποτε ανταλλάγματος. Και πολύ άντεξα...".

Στην ίδια εκπομπή ο Π. Καμμένος είπε ότι δεν υπάρχει εμπλοκή του Γ. Βουλγαράκη και πρόσθεσε: "Δεν υπήρχε πολιτική ζύμωση πρώτα από όλα γιατί ο Γ. Βουλγαράκης είναι υπέρ του μνημονίου. Είναι από αυτούς που στηρίξαν το Σαμαρά στις εκλογές δημόσια".Το πρώην στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Μανώλης, μιλώντας στον ρ/σ "Βήμα fm" αναφέρθηκε στο επίμαχο non paper λέγοντας ότι αυτό συντάχθηκε από τα ίδια στελέχη που έγραψαν και το πρόγραμμα του κόμματος και πρόσθεσε: "Σκέφτομαι πράγματι να κάνω μια αγωγή σε ποια λογική...να του ζητήσω (του Π. Καμμένου) τη χρηματοδότηση την κρατική για να την επιστρέψει στο Ταμείο Ανεργίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...