Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε το 9ο debate της ΟΝΝΕΔ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο debate της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο OpenPlace (Μεσογείων 15). 


Το θέμα του debate ήταν Αμερικανικές Εκλογές: Η εκλογική μάχη μέσα από τις θέσεις των δύο αντίπαλων κομμάτων. Για να συζητήσουν το θέμα και να παρουσιάσουν τις απόψεις τους κλήθηκαν ο κ. Σταύρος Βλαχογιάννης (εκπρόσωπος των Republicans Abroad Greece)
απέναντι στην Yvette Jarvis, (Πρόεδρο των
Democrats Abroad Greece) και τον Brady Kiesling (Γραμματέα των Democrats Abroad Greece). 

Συγκεκριμένα από τη πλευρά των Δημοκρατικών, οι κκ. Yvette Jarvis και Brady Kiesling, ανέφεραν πως : «Ο Πρόεδρος Ομπάμα ποντάρει στην υποδομή του κράτους και έχει ως προτεραιότητα το χτίσιμο της Αμερικανικής οικονομίας. Είναι αυτός που έσωσε το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και θα συνεχίσει με κάθε τρόπο να παλεύει γι’ αυτό. Η πολιτική του Ρόμνεϋ είναι το ίδιο “επιθετική” με αυτή του Μπους και ασχολείται μόνο με τις υψηλές κοινωνικές τάξεις και τους εύπορους». 

Ο κ. Βλαχογιάννης από τη πλευρά των Ρεπουμπλικάνων τόνισε πως, «Ο Ρόμνεϋ είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που στοχεύει στην “ανακαίνιση” του κράτους, επενδύει στα νέα πρόσωπα και στην ανανέωση του πολιτικού συστήματος. Η εικόνα στην Αμερική, αυτή τη στιγμή, είναι εικόνα εγκατάλειψης με την ανεργία στα ύψη και πληθώρα αστέγων. Αξίζει να σημειωθεί η εξωτερική πολιτική που ακολουθείται από τον νυν Πρόεδρο Ομπάμα, η οποία δεν έχει καμία αμυντική ικανότητα.» 

Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση συμμετείχαν ενεργά στην συζήτηση, εκφράζοντας την γνώμη τους πάνω στις τοποθετήσεις των ομιλητών αλλά και καταθέτοντας τις δικές τους ερωτήσεις με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός γόνιμου διαλόγου. 



Από το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...