Απόδειξη έρχεται να αντικαταστήσει τα σήματα κυκλοφορίας. Το υπουργείο θα προχωρά σε κατάσχεση αν δεν έχουν πληρωθεί
Μέσω των τραπεζών θα συνεχίζουν να πληρώνονται τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά οι οδηγοί δεν θα εφοδιάζονται πλέον με το αυτοκόλλητο σήμα.
Η διασταύρωση για την πληρωμή των τελών, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης στον ΣΚΑΪ, θα γίνεται από το Κέντρο Πληροφορικής του υπουργείου Οικονομικών και εάν το πόσο δεν καταβληθεί, το υπουργείο θα προχωρά σε
κατασχέσεις.
κατασχέσεις.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι φορολογούμενοι θα μπαίνουν στο taxisnet και πληκτρολογώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους θα εκδίδουν κωδικό, με τον οποίο θα πηγαίνουν στην τράπεζα (ή θα πληρώνουν ηλεκτρονικά) θα παίρνουν την απόδειξη και αυτή θα υποκαθιστά το σήμα τελών κυκλοφορίας.
.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου