Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Τεράστιο ενδιαφέρον από τα διεθνή δίκτυα για τις σημερινές εκλογές στην Ελλάδα

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό για τις σημερινές εκλογές στην Ελλάδα, κάτι το οποίο είναι πασιφανές από τον αριθμό των ξένων δημοσιογράφων που βρίσκονται στην Ελλάδα για να καλύψουν τη διαδικασία. Συνολικά στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι έχουν διαπιστευτεί περίπου 640 δημοσιογράφοι από ξένα δίκτυα, τα οποία έχουν στήσει «στρατηγεία» κατά κύριο λόγο στην πλατεία Συντάγματος. Μάλιστα, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί μέχρι και αύριο.

Στα λόμπι των ξενοδοχείων και στα καφέ της περιοχής επικρατεί το αδιαχώρητο, ενώ χαρακτηριστική είναι η εικόνα των μπαλκονιών των ξενοδοχείων που βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος και τα οποία είναι γεμάτα με δεκάδες κάμερες που έχουν ήδη στηθεί.

Σημειώνεται ότι οι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους αναμένεται να μείνουν στην Αθήνα και κατά την επόμενη εβδομάδα, καθώς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, το ενδιαφέρον στρέφεται στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν για το σχηματισμό κυβέρνησης, καθώς είναι απίθανο να προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...