Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Γ. Καρατζαφέρης: Γεμίσαμε προδότες, ψεύτες και κλέφτες


Η δύναμη η οποία εγγυάται την σταθερότητα την επόμενη μέρα είναι ο ΛΑΟΣ, τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στο ΣΕΦ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του.Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπογράμμισε ότι δεν συμβιβάζεται, δεν εκποιεί τις ιδέες του και σημείωσε ότι όσα χρόνια πολιτεύεται δεν έκανε κακό στην πατρίδα και δεν είπε ποτέ ψέματα. «Γεμίσαμε προδότες ψεύτες και κλέφτες. Αλλά δεν είναι αυτός ο Έλληνας», πρόσθεσε.

Επιτέθηκε στον κ. Σαμαρά, λέγοντας ότι έγινε 26 ετών βουλευτής και αναρωτήθηκε πότε έμαθε τη ζωή και τον πόνο των ανθρώπων ενώ τον κατηγόρησε λέγοντας ότι φοβήθηκε την αντιπαράθεση με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Πυρά εξαπέλυσε κατά του Αλ. Τσίπρα, του Π. Καμμένου και της Αλ. Παπαρήγα υποστηρίζοντας ότι είναι το ίδιο πράγμα. «Εάν γίνει η Παπαρήγα πρωθυπουργός θα μεταναστεύσουμε την άλλη μέρα», επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...