Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Απαντηση του Νίκου Μανώλη στον πρώην Δήμαρχο Καρύστου κ.Σ. Πλατυμέση

Μετά την ανακοίνωση του πρώην δημάρχου Καρύστου κ. Σπύρου Πλατυμέση, θα ήθελα να κάνω την εξής τοποθέτηση. 

Έχω αναφερθεί πολλάκις στον τρόπο διοίκησης του πρώην δήμου Καρύστου από τον κ. Πλατυμέση, ο οποίος ήταν υπόδειγμα διοικητικού ανδρός. Πραγματικά τέτοιους ανθρώπους της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας χρειάζεται η τοπική αυτοδιοίκηση. Ένας πραγματικός νοικοκύρης δήμαρχος. 

Στη τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καρύστου που έγινε εχθές 13/05/2012, είπα πράγματα που διαστρεβλώθηκαν από κάποιους. Επισήμανα τις οφειλές που κληρονόμησε ο ενιαίος δήμος Καρύστου από τους πρώην δήμους. Τόνισα ότι οι οφειλές προέρχονται από τον πρώην δήμου Καρύστου και από τον πρώην δήμο Στυρέων. Όσον αφορά τις
οφειλές του πρώην δήμου Καρύστου, ποτέ δεν ανέφερα ότι έγινε κακοδιαχείριση από τον κ. Πλατυμέση και επισήμανα τις πραγματικές οφειλές οι οποίες είναι και το ποσό που αναφέρει ο πρώην δήμαρχος. Ειδική μνεία έκανα μόνο για τις υπέρογκες και αδικαιολόγητες οφειλές του πρώην δήμου Στυρέων. Επίσης, τόνισα ότι ο μοναδικός πρώην δήμος που ήταν υπό τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου ήταν της Καρύστου και επιπλέον ο πρώην δήμος Καρύστου δεν εισέπραττε αξιόλογο ποσό από τέλη Α.Π.Ε., όπως οι άλλοι δύο δήμοι. 

Σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα ως άνθρωπο αλλά και ως πρώην δήμαρχο τον κ. Πλατυμέση. Κάποιοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μου με τον Σπύρο για δικό τους όφελος. Αυτοί οι άνθρωποι θα είναι απέναντι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...