Ελεύθερους σκοπευτές θα αναπτύξει στις ταράτσες γύρω από την πλατεία Συντάγματος η Αστυνομία κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου!.
Πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα ανάμεσα στους αστυνομικούς διευθυντές και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενόψει της κυριακάτικης παρέλασης για την 25η Μαρτίου.
Οι επιφυλάξεις που εκφράζουν ανοιχτά δήμοι και κοινότητες για την παρουσία των επισήμων είναι τόσο έντονες, που ήδη σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας αποφασίστηκε να μη στηθούν εξέδρες, ενώ στις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας το «φορτίο» έχουν αναλάβει τα αστυνομικά επιτελεία που ετοιμάζουν δρακόντεια μέτρα.
Ελεύθερους σκοπευτές θα αναπτύξει στις ταράτσες γύρω από την πλατεία Συντάγματος η Αστυνομία κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο, προβλέπεται στον σχεδιασμό που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα Ασφάλειας και Τάξης την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να αποφύγει τις αναμενόμενες διαμαρτυρίες των πολιτών κατά των «επισήμων» της εξέδρας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Στην διαταγή που διαβιβάστηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου, εκτός των άλλων μέτρων που αφορούν το «σφράγισμα» της ευρύτερης περιοχής της πλατείας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι την Πανεπιστημίου και όλες τις κάθετες οδούς, από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, άνδρες της Ασφάλειας και δικυκλιστές των ομάδων Δ.ΕΛ.Τ.Α και ΔΙ.ΑΣ, αναφέρεται και η τοποθέτηση ελεύθερων σκοπευτών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας σε ταράτσες γύρω από την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και τους κεντρικούς δρόμους που οδηγούν σε αυτή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου