Την ίδια ώρα οι αποκαλύψεις για τα πόθεν έσχες των βουλευτές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και άλλο ένα εκατομμύριο αυτή τη φορά ευρώ, προκάλεσε αναστάτωση στη βουλή. Ένας πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιος Λιβανός βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Βουλής για ανακριβή δήλωση του πόθεν έσχες.
Συγκεκριμένα, η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής αποφάσισε να στείλει στον εισαγγελέα το πόθεν έσχες του πρώην βουλευτή, καθώς από τον έλεγχο προέκυψε οτι υπάρχει ανακρίβεια στη δήλωσή του και δεν έχει δηλωθεί το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ .
Το πόθεν έσχες του πρώην βουλευτή είναι του 2009 και αφορά χρήση του 2008, με τον ίδιο βουλευτή να δηλώνει πως παρέλειψε να δηλώσει το μεγάλο αυτό ποσό από αμέλεια, δηλαδή ξέχασε να το δηλώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου