
Ταυτόχρονα, στόχος μας αποτελεί και η προβολή της γενέτειρας μας. Μία περιοχή που έχει πολλά να δώσει στον επισκέπτη, τον ταξιδευτή και τον ερευνητή, και τους 12 μήνες του έτους. Θέλουμε ο τόπος μας να βγει από το «καβούκι» του και να δεχτεί περισσότερα εξωγενή ερεθίσματα. Αποσκοπούμε στην εξωστρέφεια. Άλλωστε τα μέρη με πλούσιο πολιτιστικό, ιστορικό, περιβαλλοντικό και ανθρώπινο κεφάλαιο, δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από την έκθεση τους σε άλλες παραδόσεις και πολιτισμούς.
Ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια με δύο αφιερώματα: το πρώτο στο Κτήμα Μοντοφώλι, και το δεύτερο στην Αρχάμπολη.
Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, θα προσπαθήσουμε να αναδεικνύουμε ένα παρόμοιο θέμα από τα την περιοχή μας. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε και τη δική σας βοήθεια. Πληροφορίες, προτάσεις, συγγράμματα, κείμενα, φωτογραφικό υλικό, αποτελούν πολύτιμα εργαλεία.
Τέλος, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ότι μπορούν ελεύθερα να χρησιμοποιούν τα κείμενα, τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες από το blog μας.
Για την ομάδα του notia-evia.blogspot.com
Βαγγέλης Γεωργίου
Γιάννης Μανώλης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου