Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Χαράτσια στο χωράφι, μπήκε ο λύκος μες στην στάνη!


sofiascomments
Φιρί φιρί το πάνε αναγνώστες να πληρώνουν φόρο και τα αγροτεμάχια..
Αυτό αρχικά φαίνεται να είναι η συνέχεια στο σύκουελ " βάλε χαράτσι και έλα βράδυ" παρόλα αυτά δεν είναι.
Είναι το μέτρο με το οποίο ξεκινάει η κυβέρνηση την προώθηση της καύσης των νεκρών.

Σκεφτείτε αναγνώστες ότι ακόμα και ο τάφος βρίσκεται επί της γης, και θα μας πουν να πληρώσουμε ακόμα και για αυτά, γιατί αντί εκεί που φυτεύουμε λουλουδάκια, μπορεί να μας έρθει μες στην απελπισία να φυτέψουμε μαρουλάκια! Αμέσως αμέσως το μποστάνι ΠΡΕΠΕΙ να φορολογηθεί αφού αποτελεί πηγή εσόδου και ως εκ τούτου μετατρέπεται σε αγροτεμάχιο.

Η αναφαίρετη αλήθεα είναι ότι τα

νεκροταφεία έχουν τα καλύτερα οικόπεδα! Μετά τα πανηγύρια που θα στηθούν στους αρχαιολογικούς τόπους αφού θα τα νοικιάσουμε για ντινέ, κινέζικους γάμους και ευρωπαικές παράτες, θα εκχωρήσουμε τα νεκροταφεία σαν οικόπεδα φιλέτα σε ιδιώτες επενδυτές, σατανιστές μασκοφόρους, και σκοτεινούς τελετάρχες που τόσο ταιριάζουν με την ψυχολογία της παρούσας κυβέρνησης!

Η καύση θα αρχίσει να τελείται θέλουν δεν δεν θέλουν οι ιερείς της θρησκείας με τους δίσκους και τις δωρεές.
Ο Τροικανός όμως που πιστεύει στην τάξη και στους φόρους, δεν θα μπορούσε να αφήσει τις εκκλησίες απ έξω . Στην είσοδο κάθε εκκλησίας θα στηθεί αυτόματος πωλητής με κεριά μεγάλα μικρά λαμπάδες και λαμπαδάκια. Ακόμα θα υπάρχει παραπλεύρως μέτρο όπου οι πιστοί θα μπορούν να παραγγέλνουν λαμπάδα ίσαμε το μπόι τους οπότε τα πληρώνουν με τον πόντο και όχι με το κιλό του κεριού και μπορεί και του δικού τους, ώστε το τάμα να έχει και μεγαλύτερη αξία.
Οι εκκλησίες θα κόβουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών, και τα ράσα που μπορεί να μην κάνουν τον παπά, θα σταματήσουν όμως να κάνουν και τον απείθαρχο επιχειρηματία.

Ο ΓΑΠ δεν το γλυτώνει το κελί και καλά θα κάνει να αρχίσει από τώρα να παραγγέλνει σπόρους για το μποστάνι.....άλλωστε τα ΣΙ ΝΤΙ ΕΣ του αδελφού φτάνουν και για τους ακριβότερους!

http://sofiascomments.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...