Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ευβοίας

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ενημερώνει τα μέλη του ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου θα διεξαχθούν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 στο Μαντούδι και στην Ιστιαία, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 στο Αλιβέρι, στην Κάρυστο και στην Σκύρο, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011 στη Χαλκίδα.

Ο αριθμός των αντιπροσώπων κάθε τμήματος που θα εκλεγούν έχει αποφασιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο και αναμένεται να οριστικοποιηθεί μετά την έκδοση της τελικής απόφασης του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Δικαίωμα ψήφου στις Εκλογές του Επιμελητηρίου Ευβοίας έχουν όσα μέλη έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο Επιμελητήριο μέχρι και την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 15:30 και έχουν εγγραφεί στο Μητρώο του Επιμελητηρίου μέχρι και την 8η Δεκεμβρίου 2010.

Τα Μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις στα γραφεία του Επιμελητηρίου, Ελ. Βενιζέλου 12, Χαλκίδα ή στα παραρτήματα του Επιμελητηρίου στην Ιστιαία, στο Μαντούδι, στο Αλιβέρι και στην Κάρυστο. Επίσης μπορούν μέσω ταχυδρομικής επιταγής στα ΕΛΤΑ μέχρι την 31/10/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...