Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Δ. Πιπεργιάς "Η πολιτική ανευθυνότητα και η δολιότητα του κ. Μαρκόπουλου"

Κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης επερώτησης βουλευτών της ΝΔ σχετικά με τη συμμετοχή των ΜΚΟ στα προγράμματα «κοινωφελούς εργασίας», την Παρασκευή 9/9 στην ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Μαρκόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο πρώην βουλευτής Εύβοιας και μέλος του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Δ. Πιπεργιάς είναι αντιπρόεδρος σε μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) στην Εύβοια. Ερωτηθείς για την αναφορά αυτή ο Δ. Πιπεργιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η πολιτική ανευθυνότητα και η δολιότητα του κ. Μαρκόπουλου είναι

γνωστή από τα υπουργικά του πεπραγμένα σε όλη την Ελλάδα. Όπως φαίνεται συνεχίζει τον ολισθηρό του κατήφορο με ανεύθυνες αναφορές και καταγγελίες εν γνώσει της αναληθείας τους. Ο κ. Μαρκόπουλος γνωρίζει ότι το σύνολο των μελών της ΜΚΟ στην οποία αναφέρθηκε, μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Πιπεργιάς του Αριστείδη, ανήκουν στον πολιτικό του χώρο. Πολλοί μάλιστα εξ’ αυτών είναι και προσωπικοί υποστηρικτές του.
Η αβελτηρία του υπουργείου Εργασίας να ανακοινώσει τα ονόματα των διοικητικών συμβουλίων των ΜΚΟ χωρίς πατρώνυμα και να δημιουργηθούν συγχύσεις δεν δικαιολογεί την επιμέλεια του κ. Μαρκόπουλου να συκοφαντεί, τη στιγμή που σαν βουλευτής Εύβοιας γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Η πολιτική ανευθυνότητα, όμως, του ανδρός τον οδηγεί στον ολισθηρό δρόμο της ηθικής κατάπτωσης. Θα περίμενε κανείς τουλάχιστον τη δημόσια συγγνώμη, ιδιαίτερα τη στιγμή που ο πολιτικός κόσμος βάλλεται από παντού. Τέτοια, όμως, πολιτική ευαισθησία δεν νομίζω πως τη διαθέτει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...