Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Στη μνήμη Αλίκης Λεβή..


Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» Α.με.Α & Τακτικού  Μέλους  των   Special Olympics  Ν. Εύβοιας   
«……..Ανέβηκες  ψηλά μας κοιτάςμέσα από το αδιαπέραστο κενό  του  χρόνου και την  γαλήνη του σύμπαντος μένοντας έξω από τα  πάθη και του νου την κυριαρχία η ψυχή σου  αρμενίζει   αρμονικά  



στον ουρανό αφήνοντας μας  στο απροσμέτρητο βάθος που μας χωρίζει τις θύμησες  απ’ τη  μυριόπνοη  ορμή σου ………»

Στο μυθικό κύκλο της ζωής   που όλοι ερχόμαστε  κάνοντας  τη μικρή μας πορεία αφήνουμε  στο πέρασμα μας  έργα   μικρά  ή μεγάλα  που μας  χαρακτηρίζουν  και αφήνουν  το αποτύπωμα μας  τον τρόπο και  τη στάση ζωής  μας  για πάντα .
Αξιολάτρευτη Αλίκη  πραγματικά  άφησες  σημαντικό αποτύπωμα  , και σημαντικό έργο  ζωής  και παρακαταθήκες . 
Μαζί πορευτήκαμε  πολλά χρόνια μεστά έργων και οραματισμών που περίμενες  να υλοποιηθούν . Πάντα θα  ’ναι  κερί αναμμένο στις καρδιές , στο νου μας οι σκέψεις  , οι προβληματισμοί   και η αγωνία  σου για την επίτευξη των στόχων μας .
Απέφευγες τις εμπάθειες και τις μονομέρειες , Ήσουν ακούραστη και έτρεχες παντού , όπου σε τραβούσε κάτι σημαντικό και ενδιαφέρον που θα βοηθούσε  στην υλοποίηση των σκοπών του Συλλόγου, έχοντας πάντα  κατά νου ένα μάθημα ανθρωπιάς και δικαίου.
Ο ενθουσιασμός και το    πάθος σου για  ό,τι  πίστευες δίδασκε ήθος , υπερηφάνεια , αξιοπρέπεια , ποτέ οίκτο.
Στην εποχή  που πολλές από τις ανθρώπινες αξίες καταλύονται  εσύ έδωσες μαζί μας για τα πιστεύω μας  και τα ιδανικά μας  μεγάλο αγώνα . 
Έφυγες από κοντά μας σαν ένα αστέρι που διάνυσε την πορεία του και θέλησε να σβήσει αθόρυβα μέσα στη γαλήνη του σύμπαντος.
Η ψυχή σου τώρα αδέσμευτη , ελεύθερη , όπως ήταν οι σκέψεις  και οι ενέργειες σου  , απαλλαγμένη από πόνο και βάσανα , χαμογελά ευτυχισμένη κοντά στο Δημιουργό . 
Αγαπημένη μας  Αλίκη με πόνο ψυχής  σ΄ αποχαιρετήσαμε στο στερνό σου ταξίδι . Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις ψυχή μας  το φωτεινό σου χαμόγελο, η καρτερία σου, η ανιδιοτέλεια σου, η ανθρωπιά σου , η  ζωντάνια της παρουσίας σου.
Ευχόμαστε  στα αξιολάτρευτα παιδιά σου και τις οικογένειες τους  εξ ύψους παρηγορία.  .
Ειρήνη   Μερτζιάνη & Τα  Μέλη του Πανευβοϊκού  Συλλόγου  Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός»

Χαλκίδα  8.09.2011
ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ , ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ Α.με.Α «ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...