Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Παντου Υπαρχουν Λαμογια.

Δυο υπάλληλοι μετατέθηκαν τον μήνα Σεπτέμβριο, στα ΕΛΤΑ Αλιβεριου, από τα ΕΛΤΑ Καρύστου, ο προϊστάμενος των οποίων τεθηκε σε διαθεσιμοτητα, για... υπεξαιρεσεις αγνώστων μεχρι σήμερα ποσων, κατα πολιτών, απο καταθέσεις τις οποίες οι εν λογω υπάλληλοι δεν "πέρασαν" στο σύστημα - το υποκαταστημα δεν διαθετει μηχανοργανωση-, αφου προτίμησαν να βάλουν τα ξενα χρήματα στην τσεπη τους.




Θυματα ηλικιωμένοι πολίτες της νοτιας Ευβοιας. Ο προϊσταμενος σήμερα, αγωνίζεται να επιστρεψει τα χρήματα πουλώντας ακινητα και εκποιώντας περιουσιακα του στοιχεία. Οι φήμες που κυκλοφορουν, αναφερουν το ποσον της ταξης των 200.000 €υρώ.

Την απατη ανακαλυψε καταθετρια που ειδε στην ενημερωση του βιβλιαριου της να έχουν κανει φτερά 25.000 €υρώ. Απειλησε ότι θα φερει την αστυνομία και τότε ο προϊστάμενος της μίλησε για πιθανο λαθος, επιστρέφοντας της "στο χέρι" 10.000 €υρω. Την επόμενη ειχε ήδη τοποθετήσει στον λογαριασμό της τα υπολοιπα 15.000 €υρω.

Σε μιαν άλλη κυρία που έλειψαν 8.300 € ευρώ με την ίδια μέθοδο και αφου το θεμα πήρε εκταση στην μικρη κοινωνία της Καρύστου, ο εν λόγω απατεώνας προϊστάμενος, της προτεινε να επανατοποθετήσει τα χρηματα στον λογαριασμο της. Ομως εκεινη, μη εχοντας πλεον εμπιστοσύνη του έδωσε εναν αριθμο λογαριασμου στην Αγροτικη τράπεζα Καρυστου, όπου πανικοβλητος ο γνωστός πλέον εγκληματίας, κατεθεσε το ποσο που υπαιξερεσεαπο την ίδια.... Οι ερευνες συνεχίζονται αλλα ο τοπικος τύπος..."σφυρίζει αδιάφορα....

πηγη θεματος:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_5425.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...