Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Συγκέντρωση - διαμαρτυρία την Τρίτη 18 Ιανουαρίου στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Χαλκίδα

Το σωματείο μας καλεί και συμμετέχει στην κοινή συγκέντρωση των σωματείων, για να διεκδικήσουμε ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης απέναντι στη πανδημία.

Είναι πλέον δεδομένο ότι η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από τη κυβέρνηση, που μόνο σκοπό έχει τη διασφάλιση των κερδών των βιομηχάνων, μας οδηγεί στο να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας.
Ήδη η κατάργηση κάθε υγειονομικού πρωτοκόλλου που μειώνει τη καραντίνα σε 5 μέρες, που δεν διασφαλίζει το να παίρνονται ουσιαστικά μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς για να αποφεύγεται η διασπορά, έχει σαν αποτέλεσμα στο να γεμίζουμε κρούσματα και να μεγαλώνει ο φόβος για την υγεία και τη ζωή μας , όπως και των οικογενειών μας.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση και διεκδικούμε:

1. Εβδομαδιαία διενέργεια rapid test στους χώρους δουλειάς.

2. Οργάνωση τώρα της επιδημιολογικής επιτήρησης και ουσιαστικής ιχνηλάτησης στους χώρους εργασίας με ευθύνη του κράτους. Τακτικές απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους. Να μην εφαρμοστεί η μείωση της καραντίνας σε 5 μέρες.

3. Ενίσχυση του προγράμματος μαζικού εμβολιασμού.

4. Οχύρωση του δημοσίου συστήματος υγείας, με προσλήψεις υγειονομικών, και επίταξη του ιδιωτικού τομέα.

5. Μέτρα προστασίας στα σχολεία με προσλήψεις εκπαιδευτικών και αραίωση των τμημάτων, ώστε να πηγαίνουν με ασφάλεια τα παιδιά μας στο σχολείο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...