Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Μήνυμα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ευβοίας για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές - 
Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένα σκαλοπάτι για το πέρασμά σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και πιθανόν να διακατέχεστε από άγχος και αγωνία.

Είναι φυσιολογικό αυτό. Ωστόσο, εξετάσεις θα δίνετε συνέχεια στην ζωή σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Σημασία έχει, κάθε φορά που συμβαίνει αυτό να κάνετε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και προετοιμασία και να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Η ψυχραιμία, η καθαρή σκέψη, η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση, η συγκέντρωση στο στόχο σας, η συνεχής διεκδίκηση των ονείρων σας είναι τα σημαντικά στοιχεία που θα σας χρειαστούν σε ότι κάνετε στη ζωή σας. Μην ξεχνάτε ότι οι πανελλήνιες είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο αλλά όχι το μόνο σημαντικό κεφάλαιο στη διαδρομή σας.

Είστε ήδη αξιέπαινοι που φτάσατε στη σημερινή ημέρα αφού τη χρονιά που διανύσατε βιώσατε πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισής της.

Εμείς, ως Επιμελητηριακή Κοινότητα σας βλέπουμε ως τους αυριανούς επιχειρηματίες, τους αυριανούς συνεργάτες μας, το «νέο αίμα» που θα δώσει σημαντική ώθηση στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας. Θα είμαστε κοντά σας.

Καλό ξεκίνημα με υγεία και αισιοδοξία.

                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...