Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Κινητοποίηση των συνταξιούχων περιοχής Αλιβερίου Κύμης για την απαξίωση των ΕΛΤΑ στο Αλιβέρι

Κινητοποίηση των συνταξιούχων περιοχής Αλιβερίου Κύμης με αφορμή το οξυμένο πρόβλημα της υποστελέχωσης των ΕΛΤΑ και στο Αλιβέρι

Φτάνει πια! Εδώ και τώρα πλήρης στελέχωση των Ελληνικών Ταχυδρομείων μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Η περιοχή του Αλιβερίου όσο και των γύρω χωριών εξυπηρετείται από ένα ούτως ή άλλως υποστελεχωμένο και απαξιωμένο δίκτυο καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Τον τελευταίο καιρό, η απαξίωση έφτασε στο απροχώρητο!

Οι κυβερνήσεις έχουν συνειδητά υποβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες των ΕΛΤΑ προς το κοινό, μετατρέποντάς τα σε Ανώνυμη Εταιρεία, βάζοντας στο ζύγι κόστους οφέλους την ανάγκη μας να εξυπηρετούμαστε από τα καταστήματα για τις υποθέσεις μας. Έτσι, τις εθελούσιες συνταξιοδοτήσεις του μόνιμου προσωπικού, διαδέχεται η οικονομικότερη λύση της λειτουργίας με μόλις ένα μόνιμο ταχυδρόμο και δύο ακόμα “ενοικιαζόμενους”!!

οι λογαριασμοί δε φτάνουν ποτέ στα σπίτια μας, η αλληλογραφία στοιβάζεται ανεκτέλεστη και οι ανάγκες μας για υψηλής ποιότητας παροχές υπηρεσιών από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία πάνε περίπατο.

Όχι τυχαία!

Γιατί στο επίκεντρο μίας ανώνυμης εταιρείας δεν μπορεί παρά να είναι η κερδοφορία της!

Απαιτούμε εδώ και τώρα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού προκειμένου να λειτουργήσει το δίκτυο των καταστημάτων στο Αλιβέρι και στη γύρω περιοχή ανεμπόδιστα και με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς το λαό της περιοχής

Τα ΕΛΤΑ είναι δημόσια επιχείρηση κοινής ωφέλειας που δημιουργήθηκε με χρήματα του ελληνικού λαού και ως εκ τούτου πρέπει να παραμείνει ως τέτοια. Η απαξίωσή τους δεν είναι παρά ο φερετζές για το ξεπούλημά τους!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΥΜΗΣ
Αλιβέρι
Ιούνης 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...