Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Εξασφάλιση πρόσβασης τηλεοπτικής κάλυψης σε περιοχές του Δήμου Κύμης Αλιβερίου

«Εξασφάλιση πρόσβασης μόνιμων κατοίκων των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών»

Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα για την δράση «Λευκές Περιοχές» που ανακοίνωσε το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης έπειτα από την υπογραφή κοινής υπουργικής για «Εξασφάλιση της πρόσβασης των μόνιμων κατοίκων των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ) στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» (ΦΕΚ 2539/Β/14-06-2021)

Οι περιοχές που αφορούν τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου είναι :
Δ.Ε. Ταμυνέων : Θαρούνια

Δ.Ε. Διστύων : Αργυρό και Ζάρακες

Δ.Ε Αυλώνος : Μουρτερή

Δ.Ε Κονιστρών : Κουρούνι, Μακρυχώρι και Μανίκια

Δ.Ε. Κύμης : Μισόκαμπος, Πύργος και Ταξιάρχες

Οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν τηλεοπτική κάλυψη με μια μόνο κίνηση χωρίς κόπο, ενώ τόσο η πρόσβαση όσο και η εγγύηση για τον εξοπλισμό παρέχονται για διάστημα οκτώ ετών χωρίς καμία επιβάρυνση. 

Θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση ψηφιακά στη σελίδα https://white-areas.gov.gr/ χωρίς υποχρέωση επισύναψης ή προσκόμισης δικαιολογητικών, καθώς τα απαιτούμενα στοιχεία αντλούνται μέσω διαλειτουργικότητας από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Παράλληλα, διατηρείται η δυνατότητα εξυπηρέτησης από τα κατά τόπους ΚΕΠ, πάντα χωρίς την προσκόμιση δικαιολογητικών.

Σε αυτήν την περίπτωση, απαιτούνται μόνο το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και ο ενδεκαψήφιος Αριθμός Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας του δικαιούχου.

Για τη διευκόλυνση των δικαιούχων, λειτουργεί help desk της δράσης. Η επικοινωνία γίνεται είτε μέσω e-mail στο support@tvcoverage.gr είτε από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-17.00 στο τηλέφωνο 215 2157840.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...