Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Αναστολή λειτουργία υπηρεσιών Π.Ε. Εύβοιας την Τρίτη 09/03/2021 και την Τετάρτη 10/03/2021

Σε συνέχεια προγραμματισμένου προληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid test), που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προσωπικό της Π.Ε. Εύβοιας, επιβεβαιώθηκαν τρία περιστατικά θετικά στον SARS-CoV-2 (COVID-19).

Ακολουθώντας το προβλεπόμενο πρωτόκολλο διαχείρισης κρουσμάτων του ΕΟΔΥ, τίθενται άμεσα σε καραντίνα τα κρούσματα και οι στενές επαφές σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιχνηλάτισης, ενώ παράλληλα αναστέλλεται η λειτουργία όλων των υπηρεσιών της Π.Ε. Εύβοιας, που στεγάζονται στο Διοικητήριο (Λεωφ.Χαϊνά 93, Χαλκίδα), την Τρίτη 09/03/2021 και την Τετάρτη 10/03/2021 προκειμένου να ληφθούν όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του ιού και να πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του κτηρίου. 

Την Πέμπτη 11/03/2021 έχει προγραμματιστεί διενέργεια rapid test στο σύνολο των υπαλλήλων, κατόπιν της οποίας αναμένεται οι υπηρεσίες να επιστρέψουν σε κανονική λειτουργία.

Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα πάντα την υγεία και το καλό των συμπολιτών, των συναδέλφων και συνεργατών μας, πράττουμε ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να επιστρέψουμε υγιείς και ασφαλείς στο καθήκον μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...