Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ την Αιδηψό μετά τους Σέρβους που βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό

Αναστάτωση υπάρχει στη Βόρεια Εύβοια, μετά την αποκάλυψη των δύο νέων κρουσμάτων κορονοϊού σε ζευγάρι Σέρβων τουριστών. Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα ηλικίας 56 και 55 ετών, που βρέθηκαν θετικοί σε μοριακή εξέταση που τους έγινε στο νοσοκομείο Λαμίας, το βράδυ της Τρίτης.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι μαζί με γκρουπ 20 ατόμων από τη Σερβία, είχε φτάσει στην Ελλάδα το Σάββατο 4 Ιουλίου, δύο ημέρες πριν κλείσουν τα Ελληνικά σύνορα για τους πολίτες αυτής της χώρας και κατέλυσε σε ξενοδοχείο στην Αιδηψό.

Ο άνδρας αδιαθέτησε και πήγε μαζί με την σύζυγό του το Κέντρο Υγείας Αιδηψού, από όπου τους παρέπεμψαν στο νοσοκομείο Λαμίας. Μάλιστα από τη Βόρεια Εύβοια πήγαν με ταξί στο νοσοκομείο Λαμίας!

Από τη στιγμή που τα τεστ βγήκαν θετικά, σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο και στην Πολιτική Προστασία και φυσικά στη Γενική Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΣτΕ, που ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου ιχνηλάτησης των επαφών των δύο Σέρβων και κυρίως του εντοπισμού του ταξιτζή που τους μετέφερε.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...