Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Πρώτη επίσημη για το ανακαινισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας

Πρώτη επίσημη χθες, Τετάρτη 08/07/2020, για το ανακαινισμένο από τον Δήμο Χαλκιδέων Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας, στην όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΔΟΑΠΠΕΧ με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών αναβάθμισης του συγκροτήματος.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στήριξε τη σημαντική προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση των υποδομών του κολυμβητηρίου, με τη χρηματοδότηση και εκτέλεση του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας» προϋπολογισμού €400.000.

Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, το κολυμβητήριο «πρασινίζει» ενεργειακά με εγκατάσταση σύγχρονων καυστήρων φυσικού αερίου, αντικατάσταση των κεντρικών προβολέων και όλων των φωτιστικών σωμάτων με νέους τεχνολογίας LED, εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών για την υποβοήθηση θέρμανσης των κολυμβητικών δεξαμενών και των αποδυτηρίων.

Με το πέρας της εκδήλωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας κύριος Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε σχετικά: “Ένα ακόμα μικρό αλλά σημαντικό βήμα για να προτρέψουμε ακόμα περισσότερα παιδιά να αγαπήσουν τον υγρό στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα!”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...