Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Άσκηση ετοιμότητας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Καρύστου

Την Κυριακή 31 Μαϊου 2020 ο Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Καρύστου πραγματοποίησε και φέτος στα πλαίσια της αντιπυρικής περιόδου που ήδη διανύουμε, άσκηση ετοιμότητας στα Μέλη του και επικαιροποίησης των ενεργειών του στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, σε περιπτώσεις αγροτοδασικών πυρκαγιών.

Τονίστηκε σε όλους ότι πρέπει να βρίσκονται σε πλήρη επαγρύπνηση και επιφυλακή, έγινε θεωρητική άσκηση σε θέματα οργάνωσης των Εθελοντών και
εφαρμογή στην πράξη των μέσων που διαθέτει ο Σύλλογος.

Στόχος μας είναι πάντα μέσα από την καθοδήγηση και τις υποδείξεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρύστου, καθώς και με την άψογη συνεργασία που έχουμε, όπως άλλωστε και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε θέματα πυρκαγιών, να αντιμετωπιστεί με επιτυχία το οποιοδήποτε περιστατικό προκύψει.

Σε αυτό το γεγονός βέβαια θα συμβάλει τα μέγιστα και η υπεύθυνη στάση και προσοχή όλων μας, ως απλοί πολίτες, που φροντίζουμε το περιβάλλον και προστατεύουμε τις περιουσίες μας τηρώντας τα μέτρα καθαριότητας στην ύπαιθρο και αποφυγής πρόκλησης πυρκαγιάς.

Ευχόμαστε σε όλους καλό και υγιές καλοκαίρι, με την ευχή τα περιστατικά που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε να είναι από μηδαμινά έως ελάχιστα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...